cele mai periculoase zodii

Top 6 cele mai periculoase zodii. Poți ghici cine se află pe primul loc?

Conform astrologiei, cu toții avem trăsături negative de personalitate. Dar, unele zodii sunt de-a dreptul periculoase!
Pe baza trăsăturilor de personalitate și a datelor statistice, există 6 zodii considerate a fi cele mai periculoase.

Top 6 cele mai periculoase zodii:


Capricorn


Capricornul este o persoană periculoasă pentru că poate comite o mulțime de infracțiuni sau lucruri imorale în orice domeniu, fie că este vorba de muncă sau de a înșela pe cineva în viața privată. Dezavantajul lui este neglijența, așa că poate fi prins cu ușurință.

Citește și: Cum să-i arăți că înseamnă mult pentru tine, în funcție de zodia ta

 

Leu


Leul este un psihotic cu un temperament coleric. Fiind un semn de foc și guvernat de planeta Mercur, Leul poate călca pe cadavre cu scopul de a obține faima.


Scorpion


Scorpionul are tendința de a fi gelos, agresiv și sadic, așa că poate fi extrem de periculos atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Natura lui sadică îl face să-i manipuleze pe ceilalți și chiar dacă nu acționează de unul singur, el este inițiatorul.

Săgetător


Săgetătorul are o latură extrem de dură și este foarte viclean. El nu apelează la această latură a sa cu excepția cazului în care viața lui este în pericol. E un hoț excelent și poate trage pe oricine pe sfoară.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător


Personalitatea Vărsătorului este una manipulatoare și răzbunătoare. Este un as atunci când vine vorba de răzbunare și știe cum să-și folosească carisma pentru a-i manipula pe ceilalți astfel încât să obțină ce își dorește.

Balanța


Este un as în ceea ce privește infracțiunile legate de bani. Deși este un semn al echilibrului, dragostea de avere este prea mare ca să îl rețină să rămână moral.

De obicei evită să acționeze singur.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod