Cum să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine, în funcție de zodia ta

Toată lumea are o latură sensibilă, dar, din păcate, nu tuturor le e ușor să o dezvăluie. Descoperă cum să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine pentru a avea succes garantat în dragoste!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deoarece ai o personalitate atât de puternică, oamenii te pot considera agresivă și egoistă.

Din păcate, acești oameni nu vor ajunge niciodată să te cunoască cu adevărat. Atunci când vine vorba de iubirea vieții tale, dezvăluie-i latura ta sensibilă punându-l pe primul loc. Îți place să fii prima în tot ceea ce faci și s-ar putea să-ți fie greu să pui deoparte acest lucru și să te gândești la nevoile lui. A-l face o prioritate în viața ta îi va dovedi că este important pentru tine și că ai o latură sensibilă și o bunătate pe care alții nu o văd.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești o persoană foarte iubitoare și sensibilă, așa că a-ți arăta latura sensibilă nu e un lucru prea dificil pentru tine precum pentru alte zodii.

Dar, uneori, încăpățânarea ta te poate face să pari greu de abordat. Arată-ți latura sensibilă oferindu-i un umăr pe care să se sprijine. Indiferent dacă vrea doar să vorbească, să-și exprime sentimentele sau are nevoie de cineva care să-l ajute, să te știe acolo susținându-l înseamnă mult pentru el. În plus, această latură sensibilă a ta îi va arăta că, deși poți fi căpoasă, te vei pune mereu la dispoziția celor care înseamnă mult pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unele dintre cele mai bune calități ale Gemenilor țin de firea lor prietenoasă și de cât de distractivi pot fi.

Când ești înconjurată de oameni la care ții, ești incredibil de amabilă, generoasă și dulce. Când vine vorba de dragoste și de relații, intimitatea te cam înspăimântă și te poate face să te închizi în tine. O altă calitate a ta este cât de grozavă ești la comunicare. Acestea fiind spune, uneori poți vorbi puțin prea mult. Dacă vrei să îi arăți că ești sensibilă și că înseamnă mult pentru tine, vorbește mai puțin și ascultă mai mult. Când îl asculți, îi oferi șansa să de deschidă și să construiască o legătură mai puternică cu tine. În plus, să înveți să asculți și să comunici constructiv va face ca momentele neplăcute din relația voastră să fie mai ușor de gestionat.

Citește și: Ce înseamnă o relație adevărată pentru fiecare zodie în parte

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu ești mai sensibilă decât și-ar putea cineva imagina, așa că ai abilitatea de a te deschide în fața alora mai mult decât alte zodii.

Ești incredibil de săritoare și grijulie și cauți mereu modalități de a le arăta oamenilor pe care îi iubești că îți pasă de ei. Cu toate acestea, când vine vorba de iubire, ești destul de reținută, cel puțin la început. Dacă vrei să-i arăți că ai o latură sensibilă și că îți pasă de el, ar trebui să îți asumi câteva riscuri. Să îi arăți latura ta vulnerabilă poate fi un lucru înfricoșător, dar și plin de satisfacții.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai o încredere imensă în tine, știi asta.

Ești liderul neînfricat de care toată lumea are nevoie în viața sa. Și, de asemenea, îți place să ai un răspuns pentru toate. Când vine vorba de dragoste, atitudinea ta încrezătoare și natura categorică pot fi trăsături foarte sexy. Dar, atunci când e necesar să îți dezvălui latura sensibilă și să îi arăți cât înseamnă pentru tine, trebuie să renunți la toate astea. Este în regulă să nu știi ce se întâmplă tot timpul. Latura ta sensibilă înseamnă să recunoști că nu știi totul și uneori să-l lași și pe el să dețină controlul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îți place viața ta exact așa cum este în acest moment.

Tot ce ai făcut pentru a ajunge unde ești astăzi se datorează muncii tale asidue și perfecțiunii. Chiar și atunci când vine vorba de dragoste, îți place ca totul să fie perfect. Atât de mult încât cel de lângă tine ar putea crede că tot ce vrei este să-l controlezi, nu să petreci timp cu el. Să îți dezvălui latura sensibilă înseamnă să nu gestionezi tu totul. Învață să lași lucrurile să fie așa cum sunt și să te bucuri de ele chiar și atunci când sunt haotice. Arătându-i că poți renunța la încercarea de a controla lucruri care nu pot fi controlate dovedește că te poți bucura de viață alături de el și că înseamnă mult pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fiind una dintre cele mai romantice zodii, ai o pereche de ochelari roz pe care o ții permanent pe nas.

Îți place să vezi toată frumusețea din lume și pe bună dreptate. Viața este magică și cu siguranță ai mentalitatea potrivită. Dacă vrei să-i arăți latura ta sensibilă și că înseamnă mult pentru tine, continuă tot așa. Iubește, fii romantică și fermecătoare, dar nu rămâne mereu în această visare. Uneori, te poți afunda prea mult în fantezie, uitând de fapt să trăiești cu adevărat realitatea relației tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești una dintre zodiile care nu își arată vulnerabilitățile prea ușor.

Dar doar pentru că alegi să te protejezi astfel nu înseamnă că nu ai o latură sensibilă, înseamnă doar că o ascunzi. Dacă vrei să te deschizi mai mult în fața celui de lângă tine sau este cazul să o faci, va trebui să fii complet sinceră și să îți arăți adevăratul sine. Asta presupune să lași garda jos, să fii sinceră cu ceea ce simți și să te deschizi emoțional. Doar așa îi vei arăta că înseamnă mult pentru tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când întâlnești pe cineva pentru prima dată, ești fermecătoare și amuzantă pentru că știi că oamenii răspund cel mai bine la acea latură a ta.

Dar, glumele și flirtul pot fi, de asemenea, un fel de mecanism de apărare la care apelezi până ești sigură că cel pe care îl ai în față este potrivit pentru tine. Să îți dezvălui latura sensibilă nu înseamnă să renunți la părțile tale atât de grozave, cum ar fi umorul și abilitatea de a cuceri pe oricine, dar înseamnă să îți arăți și alte părți ale tale. Arată-i că ești sensibilă, blândă și că înseamnă mult tine nefiindu-ți teamă să fii profundă, pasională și să vorbești deschis despre lucruri intime.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Unii oameni te-ar putea considera pretențioasă pentru că alegi cu grijă persoanele cu care îți petreci timpul și îți consumi energia.

Dar, când îți dorești ceva sau pe cineva, nu îți iei privirea de la premiu până nu îl obții. În timp ce el iubește această atitudine a ta, ar trebui să te asiguri că nu este singura latură pe care o vede. Arată-i că ești sensibilă, chiar dacă asta presupune o încetinire a ritmului. Da, nu ești genul de persoană care să se oprească și să miroasă trandafirii, dar îi vei dovedi că ești fericită alături de el chiar și când nu există un scop final. Uneori are nevoie de această confirmare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană misterioasă și puțin diferită, iar asta îl ține în suspans.

Dar, după un anumit punct, pare că nu prea vrei să-l lași să intre în lumea ta. Deși îți poate fi greu să-i arăți latura ta sensibilă, este imperativ dacă vrei să-l păstrezi alături de tine. Știu că ai prefera să nu o faci, dar trebuie să lași garda jos. Arată-i că poți fi disponibilă emoțional pentru el și sinceră cu privire la sentimentele tale și va fi al tău pentru totdeauna.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești un alt semn zodiacal care nu întâmpină greutăți în dezvăluirea sensibilității și vulnerabilităților.

Pentru tine, a-ți arăta latura sensibilă este o dovadă de putere. O îmbrățișezi și o accepți în loc să o ascunzi și te va admira pentru asta. Acestea fiind spuse, nu vei depune niciun efort pentru a-ți ascunde adevăratul sine, dar asta nu înseamnă că vei juca rolul de victimă pentru a face pe cineva să-i fie milă de tine. Să fii sinceră cu tine și cu el e cea mai mare dovadă de iubire.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod