Horoscopul lunii mai. Se anunță evenimente importante în dragoste pentru Capricorn

Vor avea loc evenimente importante în dragoste pentru Capricorn. Află ce se va întâmpla!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna mai!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi fericit/ă luna aceasta. Dacă ai un partener, totul decurge bine între voi. Vă veți înțelege din priviri, așadar veți avea o lună grozavă, făcând tot ceea ce vă face fericiți. Dacă ești singur/ă, vei încerca să recuperezi timpul pierdut, contactându-ți toți prietenii pentru a ieși și a te distra. Dacă nu ai un partener stabil, vei continua probabil la fel. Dar, dacă totuși începi o relație acum, aceasta îți poate aduce mai multe probleme decât satisfacții.

Din punct de vedere financiar, vei continua să o duci excelent. Fără să faci nimic special, banii vor veni din două surse diferite și vei avea o viață foarte bună. De asemenea, vei avea câștiguri neașteptate, care îți vor permite să achiți cheltuieli neprevăzute. Nu îți face griji, pentru că banii nu îți vor lipsi în luna mai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste, îți va merge bine. Vei fi foarte atractiv/ă pentru sexul opus. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca mai bine decât luna trecută. Dacă ești singur/ă, admiratorii vor remarca acest lucru și te vor urma. Sfatul astrelor este să nu te grăbești să te implici într-o relație cu nimeni. Ia-ți timpul necesar pentru a-i cunoaște și pentru a vă distra împreună.

Din punct de vedere financiar, continui să o duci bine, din ce în ce mai bine. Vei avea mai multe posibilități de a câștiga bani și vei da două lovituri mari luna aceasta. Vei fi încântat/ă să primești acei bani și te vei simți încurajat/ă să obții și mai mulți. Dacă ești implicat/ă în afaceri, unele dintre ele se vor debloca, dar trebuie să le privești cu o perspectivă mai optimistă, drept oportunități de a face ceva diferit și nou.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește situația ta amoroasă, aceasta va fi stabilă, dar monotonă. Nu e vorba că va fi rău, dar nu vor exista schimbări, pasiune sau distracție. Te vei bucura de ceea ce înseamnă să fii alături de persoana iubită și te vei simți confortabil acasă, fără a depune eforturi pentru a duce relația sau cuplul din care faci parte la următorul nivel. Dacă ești singur/ă, nu vei fi prea interesat/ă să găsești pe cineva în luna mai. Interesele tale vor fi mai degrabă legate de prieteni și de nevoile lor.

Pe plan financiar te vei descurca bine și vei avea stabilitate. Luna aceasta, trebuie totuși să fii precaut/ă, pentru că vei fi capricios/oasă și vei cumpăra compulsiv. Vei fi, de asemenea, tentat/ă să investești. Ferește-te de speculații! Dacă nu ai experiență, ai putea pierde totul. Dacă ai bani de investit, consultă un consilier.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E în regulă cu iubirea. Dacă faci parte dintr-un cuplu, atmosfera va fi liniștită. S-ar putea să ai totuși câteva dispute cu persoana iubită din cauza nervozității și a stresului cauzate de munca la care ești supus/ă. Până la urmă, ai parte de susținerea celui/celei de lângă tine care îți înțelege ritmul și tensiunile la care ești supus/ă. Dacă ești singur/ă, sexul opus roiește în jurul tău, fără ca tu să faci nimic. Aura ta îi atrage, ești sigur/ă pe tine, cu o imagine super atractivă. Vei fi foarte ocupat/ă cu cei care doresc să te seducă.

Banii nu aduc numai lucruri bune. Succesul tău profesional îți va aduce o recompensă financiară uriașă și te vei simți foarte împlinit/ă. Pentru tine, va fi cea mai bună recompensă pe care o poți primi. Partea negativă din aceste momente importante din viața ta este că te vor face să fii nervos/oasă și că te-ai putea comporta într-un mod agresiv și impertinent. Fii atent/ă la temperamentul tău, altfel ai putea strica totul!

Citește și: De ce să nu-l părăsești, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta sentimentală se îmbunătățește considerabil în luna mai. Dacă faci parte dintr-un cuplu, totul funcționează bine între tine și persoana iubită. Partenerul/a de viață va fi mai afectuos ca niciodată și te va pune pe primul plan. Acest lucru îmbunătățește relația. Dacă ești singur/ă, la finalul lunii vei fi abordat/ă de cineva care te va face să uiți de oricine altcineva. Ai putea începe o relație de dragoste interesantă.

Cu banii vei fi bine. Vei avea succes în tot ce faci. De la jumătatea lunii încolo vei câștiga mai mulți bani. Acest lucru poate veni sub forma unei măriri de salariu sau a unui bonus la locul de muncă. De asemenea, ai parte de noroc la jocuri și investiții. Părinții tăi ți-ar putea oferi niște bani în plus, care te vor face să te simți foarte fericit/ă. Dacă ai bani de investit, fă-o în primele zile ale lunii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Stai bine cu dragostea în luna mai. Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul va funcționa în limita normalității. Fără schimbări, urcușuri sau coborâșuri, ci doar sprijin reciproc. Dacă ești singur/ă, nu este un moment bun pentru a te îndrăgosti. Te vei înconjura de prieteni, dar mai mult să te distrezi decât să îți cauți pe cineva.

Nici cu banii nu o duci rău. Există șansa să vinzi o proprietate la preț avantajos și să investești în ceva profitabil. În prima jumătate a lunii mai, vei avea o intuiție foarte bună pentru investiții. Dacă ai bani, fă-o! În a doua parte a lunii, este mai bine să nu riști!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, relația ta va decurge natural. Va deveni cel mai important lucru din viața ta. Iubire și romantism, totul îți va părea frumos și îți vei dori să trăiești totul din plin, Libidoul tău va crește, astfel încât relația ta va atinge cote maxime. Dacă nu ai pe cineva, luna aceasta ai putea avea mai multe relații sporadice, dar nimeni nu ți se va potrivi.

Va trebui să fii atent/ă cu banii luna aceasta. Cumpără ceea ce trebuie să cumperi și ce este necesar, deoarece acest lucru te va ajuta să faci ceva rezerve. Deci, pentru a evita orice risc, trebuie să fii mai gospodar/ă, astfel încât să nu te trezești întro situație limită. Dacă te gândești la o mică vacanță, alege ceva mai puțin costisitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea va fi foarte importantă luna aceasta. Dacă ai pe cineva, relația va merge din ce în ce mai bine și va evolua. Relațiile intime și romantismul vor fi prezente și te vor umple de bucurie și fericire. Dacă ești singur/ă, poți face ravagii în jurul tău. Vei fi super atrăgător/oare pentru sexul opus. Ai de unde alege!

Banii nu îți vor lipsi, dar nici nu vei înota în ei. Fii gospodar/ă deocamdată, pentru că te va costa mult dacă nu o faci. Nu îți va fi ușor într-o astfel de situație. În afaceri sau la serviciu, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Luna viitoare va fi mai bine. Pentru cei care nu depind de salariu, fluxul economic va fi similar cu cel din luna precedentă, deși se poate observa o mică scădere pe măsură ce se apropie sfârșitul lunii.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubirea e mână-n mână cu distracția luna aceasta. Dacă ai pe cineva, relația va fi plăcută, distractivă, cu multă dragoste și afecțiune. Dacă nu ai un/o partener/ă, vei fi atrasă de oameni amuzanți, oameni de la care poți învăța lucruri noi, care te duc la petreceri sau care te invită la escapade interesante. Te-ai putea îndrăgosti la prima vedere de cineva care îți oferă aceste lucruri. Trăiește-ți viața!

Nu îți vor lipsi banii, dar nici nu îi vei avea din abundență dacă nu lucrezi din greu sau dacă nu îți iei un al doilea loc de muncă. Apar dificultăți pe acest plan, iar astrele nu te ajută, ci chiar diminuează eforturile pe care le depui pentru a progresa. Activitatea va fi destul de redusă, iar venitul în aceeași proporție. Cei care au legătură cu administrarea, cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare și cei care prestează servicii administrative pentru alte companii, cum ar fi contabilitate și consultanță administrativă, vor observa și mai mult reducerea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sectorul iubirii nu traversează cea mai bună perioadă a lui. Dacă ești implicat/ă într-o relație, certurile vor fi la ordinea zilei. O bătălie de forțe se va da ori de câte ori există diferențe de opinie, așadar confruntările vor fi constante. Dacă ești singur/ă, vei fi bine. Vei dori să ieși și să cunoști oameni. Vei fi atras/ă de oameni cu un profil clasic și valori tradiționale. Cineva din familia ta ar putea juca rolul lui Cupidon și îți va prezenta pe cineva care s-ar putea să-ți placă.

Cu banii nu o duci prea bine luna aceasta. Va trebui să muncești din greu pentru a putea să te descurci cât de cât. Cu toate acestea, la final de lună ai putea câștiga mai bine. Este o lună excelentă pentru a experimenta lucruri noi. Cele mai bune vor fi afacerile legate de modă, îmbrăcăminte, estetică, coafură, cu mult profit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața sentimentală va fi calmă și te vei descurca bine. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vor exista comunicare și schimburi productive de idei. Dacă ești singur/ă, tot abilitățile de comunicare te vor ajuta să întâlnești cu ușurință oameni noi. Ai putea găsi dragostea luna aceasta. Va fi vorba de o persoană inteligentă și cu multe idei pe care vrea să ți le împărtășească. Poate fi vorba de un vecin, un coleg de serviciu sau o cunoștință a unei rude de-a ta.

Cu banii te vei descurca bine, așadar nu va trebui să îți faci griji pentru nimic. Părinții sau bunicii tăi traversează o perioadă de abundență și cu siguranță îți vor oferi bani în plus. În domeniul profesional, principalul tău atu vei fi chiar tu, pentru că te bucuri de un magnetism capabil să-i atragă și să-i convingă chiar și pe cei mai neîncrezători oameni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Atmosfera va fi foarte romantică luna aceasta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei fi foarte bine și foarte îndrăgostit/ă. Dacă ești singur/ă, va fi minunat pentru tine. Vei întâlni o mulțime de oameni noi și te poți îndrăgosti la prima vedere. Ai putea avea mai multe relații sporadice. În ultima săptămână din luna mai vei deveni mai selectiv/ă. Este mai bine așa, altfel vei face greșeli.

Cu banii te vei descurca bine. Aceștia vor ajunge la tine în mai multe moduri. Obții tot ceea ce îți propui și îți faci rezerve. Este timpul să economisești și să investești. Dacă vrei să vinzi o proprietate, acesta este cel mai bun moment. Vei câștiga ușor, dar vei și cheltui la fel de ușor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod