Horoscopul săptămânii 3-9 mai. Leul știe să facă bani

Leul știe să facă bani, iar acest lucru e admirat de toată lumea din jurul său.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți poți înfrumuseța și îmbunătăți viața sentimentală în această săptămână. Ești la o răscruce de drumuri în viața ta și ți-ai analizat situația suficient de bine încât să iei decizii excelente. Această bună dispoziție și energie îți vor permite să avansezi și să obții o mare satisfacție. Trăiește-ți viața de zi cu zi cu un ritm mai apropiat de temperamentul tău.

Nu îți face griji săptămâna aceasta, situația ta financiară îți ridică moralul și îți asigură un comportament de câștigător. Ești fericit/ă să investești într-un obiect costisitor nou mai potrivit așteptărilor tale, iar viața ta profesională îți sporește ambiția și salariul. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu tu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vitalitatea ta este la cote maxime și celebrezi viața și te bucuri de tot ce te înconjoară. Romantimsul și relațiile sunt favorizate în această săptămână. Mediul familial traversează o perioadă bună. Dai dovadă de mai multă răbdare și, astfel, atmosfera va fi plăcută. Astrele te sfătuiesc să spui ceea ce simți, dar să o faci cu calm și vorbe frumoase.

Îți va fi mai ușor să atingi stabilitatea financiară în această săptămână dacă ai parte de sprijin și mai ales dactorită felului tău de a fi: afectuos/oasă și atractiv/ă. Dacă îți pui ingeniozitatea la treabă, îți vei da seama că totul e mult mai simplu decât credeai.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să te relaxezi mental pentru a obține răspunsurile pe care le cauți. Totul se află în interiorul tău. Vei vedea cum totul devine mai simplu. Dacă îți asculți intuiția, vei simți cum situația începe să funcționeze corect în relația ta. Nu te certa cu partenerul/a de viață, ci discută calm indiferent de cât de sensibil este subiectul.

Trebuie să te bazezi pe rațiune și pe inteligență pentru a reuși în tot ceea ce îți propui. Amabilitatea ta te poate ajuta în carieră, dar nu uita că trebuie să fii o persoană practică. Este o săptămână bună pentru a face bilanțul beneficiilor și pierderilor din economia ta și de a reveni pe calea cea bună pentru a o îmbunătăți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să te asiguri că ceea ce începi este ceva cu rădăcini stabile. Și evită să te implici în ceva care pare nesigur. Ai energie și optimism, dar asta nu înseamnă că trebuie să crezi chiar tot ce ți se spune. Dacă ai deja o relație, acum este momentul ideal pentru a te confrunta cu problemele importante din cuplu. Trebuie să echilibrezi situația, pentru că uneori nu urmezi calea cea bună.

Te axezi pe situația ta financiară în această săptămână și ești determinat/ă să acționezi pentru îmbunătățirea ei. Ești capabil/ă să faci ceva profitabil pentru tine și pentru cei dragi. Evită suspiciunile și momentele de îndoială, deoarece acest lucru dăunează intereselor tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Păstrează-ți cumpătul și, astfel, îți vor veni o mulțime de idei bune. Vei vedea că așa este mult mai ușor să rezolvi problemele din cuplu. Calmul ajută întotdeauna. Este foarte important să nu acționezi impulsiv, deoarece în caz contrar ai putea spune lucruri pe care le vei regreta. Dacă ești singur/ă, nu te arunca în brațele primului admirator care îți iese în cale. Ai răbdare, fii mai selectiv/ă și nu arăta disperare!

Forța ta este incredibilă și îți oferă, de asemenea, cheile de care ai nevoie astfel încât să poți deschide ușile pe care ți le dorești. Este o săptămână bună, vei observa că toată lumea va dori să fie în jurul tău și că le captezi atenția cu modul tău de a munci, negocia și a face afaceri. Știi să faci bani!

Citește și: De ce să nu-l părăsești, în funcție de zodia lui

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru a a-ți face planuri de viitor cu partenerul/a de viață. Este bine să visați, chiar dacă unele visuri nu vor ajunge să se concretizeze. Important este să o faceți împreună. Dacă ești singur/ă, ai grijă la tentații, unele persoane din jurul tău s-ar putea să nu aibă chiar cele mai bune intenții.

Trebuie să acționezi conform unui plan bine stabilit pentru a obține profit săptămâna aceasta. Acțiunile haotice te vor trage în jos și te vor face să ratezi oportunități grozave. Ia inițiativa, este foarte important să o faci, însă fă-o cu cap. Vor apărea șanse unice atât de a avansa profesional, cât și de a câștiga mai mulți bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți vei putea îmbunătăți relația datorită bunătății tale. Cu toate acestea, trebuie să știi că ceea ce faci tu acum este doar o soluție de moment. Cu timpul, tensiunea va reapărea, ceea ce înseamnă că trebuie să rezolvi problemele din cuplu, nu să le ascunzi sub preș în speranța că vor dispărea de la sine. Dacă ești singur/ă, o întâlnire neașteptată îți va ridica moralul și îți va trezi speranța la viață.

Ar trebui să acționezi în forță atunci când vine vorba de proiectele în care ești implicat/ă. Pentru a evita greșelile, trebuie să o iei de la capăt de mai multe ori. Ai multă energie, profită de ea. Dacă reușești să finalizezi mare parte din treaba până la finalul acestei săptămâni, atunci banii vor fi garantați și vei scăpa de unele datorii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi ușor distras/ă de muncă în această săptămână și tot ce faci se va învârti în jurul carierei. Din păcate, viața ta sentimentală, mai precis relația în care ești implicat/ă va avea de suferit. Încearcă să găsești un echilibru până nu e prea târziu. Dacă ești singur/ă, vei vrea ca situația să rămână așa tocmai pentru că ai alte lucruri mai importante pe cap.

Abilitățile tale sunt puse la încercare. Și poate din acest motiv, iei măsuri extreme pentru a arăta că tot ceea ce faci este productiv și în ordine. Ar trebui să te bazezi mai mult pe ajutorul celorlalți, nu poți face tu totul de unul/una singur/ă. Munca în echipă te poate propulsa mai ușor, iar banii vor veni mai repede. Ai nevoie de bani, așadar fă un compromis și cere sprijinul colegilor sau șefilor!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ar trebui să fii mai puțin rigid/ă în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul/a de viață. Dacă nu poți rezolva problemele îndreaproape și cu calm, mai bine nu mai încerci. Stabilitatea ta personală și emoțională depinde în principal în a ști să te concentrezi asupra a ceea ce merită în viața ta.

Folosește-ți experiența și evită să te implici în sarcini care te pot depăși. Chiar dacă ai nevoie de bani, nu e cazul să îți pui în joc renumele. Ai muncit mult să ajungi aici, așadar nu lua o decizie impulsivă. Te poți descurca cu ceea ce ai dacă te organizezi mai bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână va trebui să te confrunți cu probleme importante care au de-a face cu mulți oameni care au nevoie de atenția și sprijinul tău. Cel mai semnificativ este partenerul/a de viață. Deci, treci la treabă, este tot ceea ce poți să faci. Dacă ești singur/ă, ești mai încrezător/oare decât oricând, așadar poți cuceri pe oricine dacă îți propui acest lucru.

Trebuie să îți folosești cunoștințele pe care le-ai acumulat în trecut pentru a evita să faci greșeli legate de bani. Întoarce totul în favoarea ta, este important să știi să profiți de șansele care ți se oferă. Dacă ești implicat/ă în afaceri, cel mai probabil vei avea un profit mai mic decât sperai, însă nu îți pierde optimismul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Curajul de care ai nevoie pentru a pune punct unei relații toxice vine din interiorul tău și din încrederea în tot ceea ce implică acțiunea fără tensiune și ceartă. Spune-i partenerului/ei ceea ce simți cu seninătate, nu e nevoie de țipete. Dacă asta e ceea ce vrei, merită să primească vestea într-un mod blând!

Pentru a progresa, trebuie să te hotărăști ce vrei. Și pentru asta nu este nimic mai bun decât să îți urmezi instinctele și viziunea. Deci, mergi înainte, nu te opri dacă vrei să câștigi mai mulți bani sau să avansezi în carieră. Oricum, cele două sunt strâns legate una de cealaltă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să scapi de acea sensibilitate emoțională pentru a merge mai departe cu planurile tale. Este necesar să fii cu picioarele pe pământ, deși capul se află adesea în nori. Nu pune la suflet chiar orice cuvânt mai neplăcut pe care ți-l spune partenerul/a de viață. Pe de altă parte, nici nu crede în toate vorbele frumoase spuse cu scopul de a obține beneficii de la tine. Cumva, găsește un echilibru!

Trebuie să dai dovadă de corectitudine în această săptămână la locul de muncă. Vei fi pus/ă în fața unei situații dificile, iar tu trebuie să fii obiectiv/ă. Dacă reușești să faci asta, cu siguranță vei primi o promovare care vine la pachet cu un salariu atractiv.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod