Horoscopul banilor pentru săptămâna 3-9 mai. Fecioara are parte de șanse unice în viață

Pentru Fecioară, vor apărea șanse unice atât de a avansa profesional, cât și de a câștiga mai mulți bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îți face griji săptămâna aceasta, situația ta financiară îți ridică moralul și îți asigură un comportament de câștigător.

Ești fericit/ă să investești într-un obiect costisitor nou mai potrivit așteptărilor tale, iar viața ta profesională îți sporește ambiția și salariul. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu tu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți va fi mai ușor să atingi stabilitatea financiară în această săptămână dacă ai parte de sprijin și mai ales dactorită felului tău de a fi: afectuos/oasă și atractiv/ă.

Dacă îți pui ingeniozitatea la treabă, îți vei da seama că totul e mult mai simplu decât credeai.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să te bazezi pe rațiune și pe inteligență pentru a reuși în tot ceea ce îți propui.

Amabilitatea ta te poate ajuta în carieră, dar nu uita că trebuie să fii o persoană practică. Este o săptămână bună pentru a face bilanțul beneficiilor și pierderilor din economia ta și de a reveni pe calea cea bună pentru a o îmbunătăți.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te axezi pe situația ta financiară în această săptămână și ești determinat/ă să acționezi pentru îmbunătățirea ei.

Ești capabil/ă să faci ceva profitabil pentru tine și pentru cei dragi. Evită suspiciunile și momentele de îndoială, deoarece acest lucru dăunează intereselor tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Forța ta este incredibilă și îți oferă, de asemenea, cheile de care ai nevoie astfel încât să poți deschide ușile pe care ți le dorești.

Este o săptămână bună, vei observa că toată lumea va dori să fie în jurul tău și că le captezi atenția cu modul tău de a munci, negocia și a face afaceri. Știi să faci bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să acționezi conform unui plan bine stabilit pentru a obține profit săptămâna aceasta.

Acțiunile haotice te vor trage în jos și te vor face să ratezi oportunități grozave. Ia inițiativa, este foarte important să o faci, însă fă-o cu cap. Vor apărea șanse unice atât de a avansa profesional, cât și de a câștiga mai mulți bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar trebui să acționezi în forță atunci când vine vorba de proiectele în care ești implicat/ă.

Pentru a evita greșelile, trebuie să o iei de la capăt de mai multe ori. Ai multă energie, profită de ea. Dacă reușești să finalizezi mare parte din treaba până la finalul acestei săptămâni, atunci banii vor fi garantați și vei scăpa de unele datorii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Abilitățile tale sunt puse la încercare. Și poate din acest motiv, iei măsuri extreme pentru a arăta că tot ceea ce faci este productiv și în ordine.

Ar trebui să te bazezi mai mult pe ajutorul celorlalți, nu poți face tu totul de unul/una singur/ă. Munca în echipă te poate propulsa mai ușor, iar banii vor veni mai repede. Ai nevoie de bani, așadar fă un compromis și cere sprijinul colegilor sau șefilor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Folosește-ți experiența și evită să te implici în sarcini care te pot depăși.

Chiar dacă ai nevoie de bani, nu e cazul să îți pui în joc renumele. Ai muncit mult să ajungi aici, așadar nu lua o decizie impulsivă. Te poți descurca cu ceea ce ai dacă te organizezi mai bine.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să îți folosești cunoștințele pe care le-ai acumulat în trecut pentru a evita să faci greșeli legate de bani.

Întoarce totul în favoarea ta, este important să știi să profiți de șansele care ți se oferă. Dacă ești implicat/ă în afaceri, cel mai probabil vei avea un profit mai mic decât sperai, însă nu îți pierde optimismul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru a progresa, trebuie să te hotărăști ce vrei.

Și pentru asta nu este nimic mai bun decât să îți urmezi instinctele și viziunea. Deci, mergi înainte, nu te opri dacă vrei să câștigi mai mulți bani sau să avansezi în carieră. Oricum, cele două sunt strâns legate una de cealaltă.
 

Citește și: De ce să nu-l părăsești, în funcție de zodia lui

Pești(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să dai dovadă de corectitudine în această săptămână la locul de muncă.

Vei fi pus/ă în fața unei situații dificile, iar tu trebuie să fii obiectiv/ă. Dacă reușești să faci asta, cu siguranță vei primi o promovare care vine la pachet cu un salariu atractiv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod