Horoscopul dragostei pentru săptămâna 3-9 mai. Rigiditatea îi creează probleme Săgetătorului

Săgetătorul ar trebui să renunțe la rigiditate!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți poți înfrumuseța și îmbunătăți viața sentimentală în această săptămână.

Ești la o răscruce de drumuri în viața ta și ți-ai analizat situația suficient de bine încât să iei decizii excelente. Această bună dispoziție și energie îți vor permite să avansezi și să obții o mare satisfacție. Trăiește-ți viața de zi cu zi cu un ritm mai apropiat de temperamentul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vitalitatea ta este la cote maxime și celebrezi viața și te bucuri de tot ce te înconjoară.

Romantimsul și relațiile sunt favorizate în această săptămână. Mediul familial traversează o perioadă bună. Dai dovadă de mai multă răbdare și, astfel, atmosfera va fi plăcută. Astrele te sfătuiesc să spui ceea ce simți, dar să o faci cu calm și vorbe frumoase.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să te relaxezi mental pentru a obține răspunsurile pe care le cauți.

Totul se află în interiorul tău. Vei vedea cum totul devine mai simplu. Dacă îți asculți intuiția, vei simți cum situația începe să funcționeze corect în relația ta. Nu te certa cu partenerul/a de viață, ci discută calm indiferent de cât de sensibil este subiectul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să te asiguri că ceea ce începi este ceva cu rădăcini stabile.

Și evită să te implici în ceva care pare nesigur. Ai energie și optimism, dar asta nu înseamnă că trebuie să crezi chiar tot ce ți se spune. Dacă ai deja o relație, acum este momentul ideal pentru a te confrunta cu problemele importante din cuplu. Trebuie să echilibrezi situația, pentru că uneori nu urmezi calea cea bună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Păstrează-ți cumpătul și, astfel, îți vor veni o mulțime de idei bune.

Vei vedea că așa este mult mai ușor să rezolvi problemele din cuplu. Calmul ajută întotdeauna. Este foarte important să nu acționezi impulsiv, deoarece în caz contrar ai putea spune lucruri pe care le vei regreta. Dacă ești singur/ă, nu te arunca în brațele primului admirator care îți iese în cale. Ai răbdare, fii mai selectiv/ă și nu arăta disperare!
 

Citește și: De ce să nu-l părăsești, în funcție de zodia lui

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru a a-ți face planuri de viitor cu partenerul/a de viață. Este bine să visați,

chiar dacă unele visuri nu vor ajunge să se concretizeze. Important este să o faceți împreună. Dacă ești singur/ă, ai grijă la tentații, unele persoane din jurul tău s-ar putea să nu aibă chiar cele mai bune intenții.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți vei putea îmbunătăți relația datorită bunătății tale.

Cu toate acestea, trebuie să știi că ceea ce faci tu acum este doar o soluție de moment. Cu timpul, tensiunea va reapărea, ceea ce înseamnă că trebuie să rezolvi problemele din cuplu, nu să le ascunzi sub preș în speranța că vor dispărea de la sine. Dacă ești singur/ă, o întâlnire neașteptată îți va ridica moralul și îți va trezi speranța la viață.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi ușor distras/ă de muncă în această săptămână și tot ce faci se va învârti în jurul carierei.

Din păcate, viața ta sentimentală, mai precis relația în care ești implicat/ă va avea de suferit. Încearcă să găsești un echilibru până nu e prea târziu. Dacă ești singur/ă, vei vrea ca situația să rămână așa tocmai pentru că ai alte lucruri mai importante pe cap.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ar trebui să fii mai puțin rigid/ă în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul/a de viață.

Dacă nu poți rezolva problemele îndreaproape și cu calm, mai bine nu mai încerci. Stabilitatea ta personală și emoțională depinde în principal în a ști să te concentrezi asupra a ceea ce merită în viața ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână va trebui să te confrunți cu probleme importante care au de-a face cu mulți oameni care au nevoie de atenția și sprijinul tău.

Cel mai semnificativ este partenerul/a de viață. Deci, treci la treabă, este tot ceea ce poți să faci. Dacă ești singur/ă, ești mai încrezător/oare decât oricând, așadar poți cuceri pe oricine dacă îți propui acest lucru.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Curajul de care ai nevoie pentru a pune punct unei relații toxice vine din interiorul tău și din încrederea în tot ceea ce implică acțiunea fără tensiune și ceartă.

Spune-i partenerului/ei ceea ce simți cu seninătate, nu e nevoie de țipete. Dacă asta e ceea ce vrei, merită să primească vestea într-un mod blând!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să scapi de acea sensibilitate emoțională pentru a merge mai departe cu planurile tale.

Este necesar să fii cu picioarele pe pământ, deși capul se află adesea în nori. Nu pune la suflet chiar orice cuvânt mai neplăcut pe care ți-l spune partenerul/a de viață. Pe de altă parte, nici nu crede în toate vorbele frumoase spuse cu scopul de a obține beneficii de la tine. Cumva, găsește un echilibru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod