Zayn Malik, acuzat că a lovit-o pe mama iubitei sale, modelul Gigi Hadid

Mama modelului Gigi Hadid, Yolanda, l-a acuzat pe iubitul fiicei sale, cântărețul britanic Zayn Malik, că a lovit-o în timpul unei altercații.
Potrivit TMZ, Yolanda susține că a fost lovită de Zayn în timpul unei altercații care a avut loc săptămâna trecută. Mama supermodelului Gigi Hadid, care la rândul său este un fost model, a luat în considerare posibilitatea de a depune o plângere la poliție împotriva ginerelui său. Cântărețul britanic a respins acuzațiile, spunând că doar și-au schimbat „cuvinte dure”.

Zayn și Gigi, care au avut o relație presărată cu despățiri și împăcări încă din anul 2015, au devenit părinții unei fetițe pe nume Khai în luna septembrie 2020. În prezent, cei doi par să fie iar despărțiți, în urma scandalului în care cântărețul în vârstă de 28 de ani este acuzat că a lovit-o pe Yolanda.
Într-o declarație publicată joi, reprezentanții modelului în vârstă de 26 de ani au declarat pentru E! News că „Gigi se gândește numai la binele lui Khai. Ea cere dreptul la intimitate în această perioadă”.

Zayn și Gigi nu mai formează un cuplu în prezent, potrivit unei surse citate de People.
„Acum nu sunt împreună. Însă sunt amândoi părinți grozavi”, a declarat sursa.

„Sunt amândoi implicați în creșterea copilului. Evident, Yolanda este foarte protectoare cu Gigi. Își dorește tot ce e mai bun pentru fiica și nepoata sa”, a mai spus sursa.

Malik a făcut aluzii la despărțirea de Gigi în declarația publicată joi pe Twitter, ca răspuns la acuzațiile aduse de Yolanda.

În declarație, fostul membru One Direction a spus că o „chestiune privată” care a fost făcută publică sabotează „mediul sigur” în care el și Gigi o cresc pe fiica lor, spunând că sunt co-părinți.

Zayn a susținut că incidentul nu a fost mai mult decât un schimb de „cuvinte dure”, care a avut loc „acum câteva săptămâni”, în locuința lui Gigi.

„Tensiunile dintre Yolanda și Zayn au apărut anul trecut, când el a suspectat că ea a fost cea care a făcut publică vestea despre sarcină.
Erau foarte fericiți că se bucură de intimitate și au fost foarte supărați când s-a aflat. Zayn ține foarte mult la viața lui privată, iar de când sunt împreună, și Gigi a devenit mai retrasă”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Fără să ia partea niciunuia dintre cei doi, un reprezentat al lui Gigi Hadid a declarat că ea se gândește numai la binele fiice sale și își dorește să-i fie respectată viața privată în această perioadă.

Într-o declarație publicată de TMZ, Malik neagă acuzațiile Yolandei și spune că speră ca aceasta să „își reconsidere falsele acuzații”.

„Neg cu vehemență faptul că aș fi lovit-o pe Yolanda Hadid și de dragul fiicei mele refuz să dau alte detalii.
Sper ca Yolanda să reconsidere falsele acuzații și să mergem mai departe pentru a repara aceste probleme de familie în privat”, a spus Malik.

Într-o postare pe Twitter, el s-a descris ca fiind o persoană privată și și-a exprimat nemulțumirea cu privire la dezvăluirea în public a unor probleme de familie.

„După cum știți, sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un spațiu în care problemele de familie nu sunt aruncate pe scena lumii pentru ca oricine să le analizeze”, a mai spus el.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod