Tom Hanks, invitatul surpriză: Actorul a participat accidental la o nuntă, pentru a treia oară

Tom Hanks a ținut neapărat să se fotografieze alături de mire și mireasă la o nuntă desfășurată weekendul trecut pe plaja din Santa Monica. Dar actorul în vârstă de 65 de ani a făcut o gafă care a stârnit hohote de râs.
Invitații au început să râdă atunci când starul american a cerut să facă o poză cu mirele și mireasa, după ce și-a făcut accidental apariția în timpul ceremoniei. Actorul a realizat apoi că este o nuntă între persoane de același sex.

„Oh, pleacă de aici! Acțiunile mele tocmai au explodat!”, a spus el când a realizat greșeala. Apoi și-a pus brațele pe umerii celor două mirese, Diciembre și Tashia Farries, pentru a realiza o fotografie împreună.



Cele două l-au lăudat pe actor pentru atitudinea lui deschisă cu privire la nunta lor și au recunoscut că încă se confruntă cu prejudecăți homofobe „chiar și în 2021”.

În timp ce prietenii și familia asistau la ceremonia desfășurată pe plajă, Tom a decis să se apropie de cuplu.

„Toată lumea spunea 'Uite-l pe Tom Hanks!'”, a declarat Tashia într-un interviu, adăugând că ea și partenera sa au au fost șocate să-l vadă pe faimosul actor.
Potrivit lui Tashia, Tom a observat ceremonia de la distanță și a fost atât de emoționat încât a decis să se apropie de cuplu la final.


„A spus 'Am văzut ceremonia de la distanță și cred că a fost una dintre cele mai frumoase ceremonii de nuntă pe care le-am văzut'”, a declarat ea.

Starul din „Forrest Gump” a pozat alături de cuplu și fiul lor în vârstă de un an. Tashia a mai dezvăluit că Tom le-a spus să „mențină iubirea vie”.

„Nunta noastră era deja un vis devenit realitate pentru mine. Să mă căsătoresc în final cu ea - a fost ziua noastră! Și toți cei pe care îi iubim au fost acolo, iar apoi apare Tom Hanks! Din toate zilele, din toți oamenii, el a fost cel care a venit pe plajă.
A fost predestinat”, a declarat Diciembre.

Ea a mai spus că gestul lui Tom Hanks vine ca o validare pentru nunta lor. „Da, este 2021, dar din păcate nu este acceptat peste tot încă. Dar el nici nu a văzut asta”, a declarat ea.


Tom, la rândul său, este căsătorit cu actrița Rita Wilson din anul 1988, având una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood.

Nu este pentru prima dată când starul devine un invitat neașteptat la o nuntă. În anul 2016, actorul a surprins un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți care făceau ședința foto de nuntă în Central Park din New York.


El alerga în parc când a observat ședința foto și a decis să intre în cadru alături de mire și mireasă, Ryan și Elisabeth.

În anul 1993, când filma „Forest Gump” în Beaufort, Carolina de Sud, actorul i s-a prezentat miresei Mary Dunning Chapman în timp ce aceasta se pregătea să meargă spre altar.

„Mi-a spus 'Bună, sunt Tom Hanks și am vrut doar să-ți zic mult noroc!' M-a îmbrățișat și m-a sărutat pe obraz! Am fost șocată, dar am reușit să-l fac pe fotograf să surprindă acel moment.
Restul nunții este cam în ceață”, a declarat ea la acea vreme, potrivit Daily Mail.

Foto: Hepta; Shanell Minor/@pinchoflovebytashia




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod