zodii care vor avea o luna grea

3 zodii care vor avea o lună grea. Noiembrie nu le aduce prea multe motive de bucurie

Pentru cele trei zodii care vor avea o lună grea, noiembrie este o perioadă deprimantă, indiferent de viața pe care o trăiesc.

În cazul lor, astrele intensifică gândurile cele mai întunecate, aduc o tăcere apăsătoare sau sfârșituri.

Cu toate acestea, sentimentele negative fac ca totul să pară mai rău decât este. În realitate, lucrurile nu sunt atât de grave.

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoane pe care nu le pot avea



Conjuncțiile astrale din această lună aduc o gândire negativă și scot în evidență latura nevrotică a acestor trei zodii.

Această perioadă este una periculoasă pentru oamenii care au îndoieli și pentru cei care văd deja partea goală a paharului. Acum îl vor percepe ca fiind spart.

Noiembrie este sezonul retragerii și al introspecției. Cu puțină grijă, chiar și aceste 3 semne pot scăpa cu bine de această lună.

3 zodii care vor avea o lună grea în noiembrie

 

Berbec


Berbecul este zodia pentru care a fost creată introspecția, cel puțin în această lună.  

Acum analizezi tot ce a mers prost de-a lungul anului.

Și nu, rezultatele nu sunt prea satisfăcătoare pentru tine.

Când tragi linie, vei simți că totul a fost un eșec, că tu ești un eșec. Te vei judecat atât de aspru, încât aproape că îți vine să intri în pământ de rușine și dezamăgire.

Vei fi foarte dur cu tine. Tot ceea ce vezi sunt greșelile pe care le-ai făcut sau cum nu ți-ai atins obiectivele, cum nu ai îndeplinit așteptările altora sau nu te-ai ținut de promisiuni.

Fii mai blând cu tine, amintește-ți cine ești! Ești Zeul Războiului, nu lăsa nimic să te facă să crezi că ești mai puțin decât atotputernic și... fii optimist!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu


Dezamăgirea de a nu fi obținut ceea ce ți-ai dorit și propus anul acesta se resimte mai mult decât oricând în noiembrie. Cu toate că ai excelat în multe, tot nu ești mulțumit de tine și simți că puteai mai mult și mai bine.

De asemenea, este posibil să te simți destul de deprimat atât din cauza gândurilor tale, cât și a comportamentului anumitor oameni din viața ta.



Nu ești tu de vină, nu ești tu responsabil pentru comportamentul celorlalți. Din cauza reușitelor și strălucirii tale native, vei fi ținta dușmăniei. Gelozia le va lua mințile și, dacă nu te cobori la nivelul lor, ei nu te vor vrea în preajma lor.

Luna aceasta trebuie să te ții tare și să nu îi lași pe ceilalți oameni să te tragă în propriul lor iad.

Capricorn


Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, pierderile și eșecurile de care ai avut parte îți invadează mintea.

Ești atât de perfecționist și ambițios, încât orice lucru neterminat sau terminat puțin mai prost reprezintă pentru tine un eșec.

Sentimentul de incomplet este ceva ce disprețuiești enorm, indiferent dacă acest lucru se întâmplă din vina altcuiva sau din vina ta, nu contează.

La muncă, vrei perfecțiune.

De asemenea, influențele astrale te-ar putea determina să minți pe cineva pentru a evita confruntarea. Ideea de a minți e o povară atât de mare pentru tine, încât tot ceea ce îți vei provoca este durere.

Va fi o lună grea și pentru că îți vei aminti de toți cei pe care i-ai pierdut și de momentele bune pe care le-ai petrecut cu acești oameni.

Noiembrie va fi o perioadă tristă, dar pe măsură ce trece, te vei ridica și vei străluci din ce în ce mai puternic.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod