Eşec în dragoste

5 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoane pe care nu le pot avea

Iată câteva dintre zodiile care sunt mai predispuse să se îndrăgostească de oameni pe care nu îi pot avea.

Berbec


Chiar dacă eşti o persoană îndrăzneaţă şi puternică, uneori alergi orbeşte după oameni care nu te vor în viaţa lor. Tu crezi cu tărie că, chiar dacă acele persoane nu te plac acum, o vor face cândva pentru că le vei demonstra că eşti o femeie deosebită. Şi crezi asta din toată inima şi nimic nu te dă înapoi.

Scorpion


Ai atât de multă încredere în tine, încât nu poţi crede sau accepta că cineva nu te vrea în viaţa lui. De aceea, de acolo de sus de unde te situezi priveşti cu şoc atunci când cineva te refuză.
Dar îţi e imposibil să înţelegi că vei fi respinsă, aşa că încerci mereu şi mereu.

Săgetător


Tu te îndrăgosteşti atât de tare, încât doare. Tu pui ochii mereu pe oameni nepotriviţi, cum ar fi vedetele, sau la care e imposibil să ajungi. Tu mereu iubeşti pe cineva, dar cei din jur nu trebuie să fie suprinşi dacă acea persoană e invizibilă. În mintea ta, acea dragoste e reală şi face ca totul să fie complicat.

Peşti


Dragostea e foarte importantă pentru tine, dar o cauţi numai în locuri greşite. Vrei să te îndrăgosteşti cu adevărat, doar aşa te vei simţi completă.
Nu eşti o fire singuratică, depinzi de ceilalţi şi cauţi foarte serios iubire şi romantism. Din păcate, eşti atât de croită pe găsirea partenerului perfect, încât întotdeauna te împiedici de bărbaţi pe care nu îi poţi avea.

Taur


Tu eşti obişnuită să obţii ceea ce îţi doreşti. Din păcate, după ce obţii acest lucru începi să te plictiseşti şi tinzi să cauţi oameni pe care nu îi poţi avea. Eşti tenace şi încăpăţânată şi vei încerca să-i seduci chiar şi pe acei bărbaşi care nici măcar nu observă că exişti.
Apoi te mulţumeşti cu faptul că măcar ai încercat.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod