Ce ulei esenţial să foloseşti, în funcţie de zodia ta

Lumânări, măşti de faţă, băi relaxante, toate vor fi mult mai utile dacă alegi uleiul esenţial care ţi se potriveşte în funcţie de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ulei esențial de lavandă.

Eşti sălbatică şi aventuroasă, ceea ce înseamnă că ai putea fi uneori prea nerăbdătoare. Optează pentru uleiul de lavandă care este extrem de liniştitor. Extras din tufa de lavandă, mirosul ei are un efect calmant atât asupra corpului, cât şi asupra minţii. Acest lucru înseamnă că vei fi zen atunci când vei avea cel mai mult nevoie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ulei esenţial de lemn de cedru.

Tu pui fericirea celor din jur mai presus de a ta, iar asta înseamnă că timpul pentru tine e limitat. Păstrează-te cu picioarele pe pământ cu ajutorul acestui ulei, care oferă un puternic simţ al scopului datorită aromelor lemnoase de pădure. Îţi va îmbunătăţi starea de spirit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ulei esențial de busuioc.

Interesele tale se schimbă în mod constant, iar toate aceste gânduri conflictuale ar putea provoca un pic de confuzie. Busuiocul este renumit pentru a revigora simţurile. Câteva picături din acest ulei te vor ajuta să te concentrezi, să fândeşti mai clar şi să lupţi contra epuizării care vine din incapacitatea ta de a te hotărî.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ulei esenţial de mentă.

Eşti o fire sensibilă, aşa că atunci când viaţa ta o ia puţin razna, suferi adesea de anxietate şi de probleme cu stomacul. Ingerată, menta este bună pentru stomac, iar mirosul ei calmant revigorează simţurile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ulei esenţial de ghimbir.

Eşti plină de încredere şi ceri atenţie oriunde mergi. Uleiul de ghimbir are proprietăţi stimulative mentale şi este, de asemenea, renumit pentru îmbunătăţirea respiraţiei. Ingerează-l pentru energie sau difuzează-l pentru un efect mai subtil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ulei esenţial de Ylang Ylang.

Eşti o fire practică şi cu picioarele pe pământ, dar foarte obsedată de multe lucruri. Poţin face faţă presiunii cu ylang ylang. Acest ulei floral este recoltat din florile copacului Ylang Ylang şi ajută la relaxare prin inducerea sentimentelor de bucurie şi pozitivitate. Stai pe spate, relaxează-te şi lasă acest ulei să îţi calmeze mintea, astfel încât să ajungi să fii zen.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ulei esenţial de tămâie.

Fiind o persoană atât de fermecătoare, trebuie să păstrezi totul în echilibru. Când este inhalat, uleiul de tămâie are proprietăţi adaptogene care vor ajuta la calmarea oricărei situaţii emoţionale şi care aduce sentimente de pace. De asemenea, s-a demonstrat reducerea frecvenţei cardiace şi a tensiunii arteriale în timpul oricărei perioade tensionate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ulei esenţial de trandafir.

Fiind cea mai pasională zodie, uneori inima ta poate fi năpădită de gelozie. Uleiul de trandafir acţionează ca o pastilă pentru a uşura tensiunea şi pentru a deschide inima spre iubire. Extras din flori de trandafir, mirosul natural floral ajută şi la ameliorarea depresiei induse de anxietate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ulei esenţial de arbore de ceai.

Tu iubeşti călătoriile şi experienţele noi. Dar toată această aventură în care trăieşti poate avea efecte fizice asupra coprului tău. Uleiul de arbore de ceai va calma muşchii şi va îmbunătăţi circulaţia. Aplică doar câteva picături direct pe piele şi lasă proprităţile sale revigorante să îţi înlăture orice durere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ulei esenţial de lemn de santal.

Tu întotdeauna cauţi să îmbunătăţeşti tot ce te înconjoară şi pe tine. Lemnul de santal te va ajuta la calmarea perfecţionismului tău interior, astfel încât să te poţi simţi liberă şi să creezi un echilibru între viaţa ta profesională şi cea personală. Acesta a fost folosit în practici de meditaţie timp de secole pentru proprităţile sale de îmbunătăţire a dispoziţiei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ulei esenţial de muşeţel german.

Chiar dacă semnul tău e renumit ca fiind cel mai excentric din întreg zodiacul datorită modului tău de creativ de gândire, e posibil ca uneori să ai nevoie de puţin ajutor pentru a-ţi exprima ideile ingenioase. Proprietăţile calmante ale acestui ulei, cunoscut şi ca ulei de muşeţel albastru, te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit, să îţi ridice moralul şi să te eliberezi de toată neliniştea care împiedică procesul creativ.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ulei esențial de Vetiver.

Tu ai tendinţa de a fugi de realitate şi de a visa, dar acest ulei te poate ajuta să rămâi prezentă şi să te concentrezi ori de câte ori ai nevoie. Vetiver e un ulei extras din rădăcina unei ierburi indiene şi are proprietăţi calmante care sunt foarte potrivite pentru tine. Îţi va aduce mintea rătăcitoare înapoi pe Pământ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod