Winona Ryder, umilită în tinerețe : "Mi s-a zis că nu eram destul de frumoasă"

Astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase brunete de la Hollywood, dar în tinerețe avea dubii asupra aspectului ei fizic. Winona Ryder a dezvăluit într-un interviu recent că în timpul unor audiții pentru un rol i s-a spus să se întoarcă la școală fiindcă e nu e destul de frumoasă pentru a juca în filme.

Începutul carierei sale a stat pe muchie de cuțit. I se spunea că e o apariție ștearsă și că nu va ajunge actriță. "Eram în mijlocul unei audiții, și când să termin o replică regizoarea a spus: <<Ascultă, fetițo. Tu n-ar trebui să fii actriță. Nu ești destul de frumoasă. Ar trebui să te întorci acolo de unde ai venit și să-ți vezi de școală. Nu ești pentru asta>>", a povestit vedeta în vârstă de 41 de ani pentru ediția din această lună a publicației Interview magazine. "A fost foarte calmă, sincer, m-am gândit că ea credea că-mi face un favor", a adăugat Winona.

"Aveam în jur de 15 sau 16 ani. Dar e amuzant, iar asta e o declarație pentru părinții mei și pentru cum m-au ajutat, nu m-am prăbușit. Ei întotdeauna m-au învățat că e mai bine să  fiu puțin invididualistă și unică", a spus actrița.



Primul ei rol important, Veronica, din filmul "Heathers", un succes al anilor '80, a propulsat-o pe Winona Ryder pe lista actorilor de categoria A. Vedeta mărturisește că până la aparițiile sale din "Mermaids" (1990) sau "Dracula", publicul n-o percepea ca pe o frumusețe.



Privind coperta revistei Interview, pentru care a pozat recent, e greu de crezut că așa a fost, notează cotidianul britanic Daily Mail.

La 41 de ani, ea arată mai bine ca în tinerețe și rămâne un nume de referință la Hollywood, chiar dacă întotdeauna a lăsat senzația că potențialul ei actoricesc nu a fost folosit pe deplin.

Winona Ryder a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Fiicele doctorului March" (1994). Ea a primit două Globuri de Aur, pentru rolurile ei din "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Sirene" (1990).



Celebră pentru părul său scurt şi brunet, actrița americană nu este la prima apariție surprinzătoare. În decembrie anul trecut, ea a apărut în noul videoclip al trupei The Killers, "Here With Me", cu părul blond şi lung. Videoclipul a fost regizat de Tim Burton, cu care Winona Ryder a mai lucrat la filmele "Edward omul-foarfece" (Edward Scissorhands) şi "Beetlejuice" (1988).


Actriţa apare în clipul celor de la The Killers alături de mai tânărul actor Craig Roberts, în vârstă de numai 21 de ani. Personajul interpretat de Roberts se îndrăgosteşte de un manechin dintr-un muzeu de ceară, rol interpretat de Winona Ryder.


Foto: Interview Magazine / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod