Noul fond de ten de la Givenchy!

Un ten radiant, fără imperfecțiuni, cu un aspect fin, satinat și care rămâne în același timp natural, păstrând trăsăturile feței…

Fiecare femeie visează să aibă un înger păzitor – un ”păzitor al frumuseții” pentru tenul său care o însoțește peste tot, toată ziua și toată noaptea.

Astăzi Nicolas Degennes transformă acest vis în realitate cu un nou produs must-have din gama de make-up, un fond de ten cu adevărat Couture ce oferă o acoperire personalizată pentru fiecare ten și o rezistență de durată.


O performanță echilibrată, ce combină rezistența de durată cu un aspect fin.


· Ingrediente active cu o afinitate puternică pentru stratul superior al pielii, ce conferă o aderență ”magnetică”, devenind una cu contururile feței în timp ce își păstrează suplețea. O acoperire personalizată și o textură ultra ușoară pentru o rezistență de durată.

· Agenți soft – focus ce rafinează vizual pielea și îi ascund imperfecțiunile.

· Un complex hidro-magnetic ce hidratează și restabilește echilibrul celulelor pielii zi după zi, ajutându-le să reziste factorilor de stres.
Și, pentru o protecție adițională, factor de protecție SPF20.

 

Tenul este mai fin, are un aspect uniform și strălucitor, satinat, natural. Imperfecțiunile sunt acoperite fără a se folosi produs în exces.

Teint Couture îmbracă perfect pielea, cu o acoperire de durată ce poate rezista până la 15 ore de la aplicare!

 
PUDRA COMPACTĂ

Formula conține un polimer siliconat non-oclusiv care fixează fondul de ten, garantând astfel o rezistență de durată, pe tot parcursul zilei și a nopții.

· Un complex din siliciu și mică, ce are un efect de acoperire, estompează orice imperfecțiune inestetică.

· Un amestec pentru înfrumusețarea pielii, cu antioxidanți, vitamina E și factor de protecție SPF 10.

· O formulă specială de iluminare cu elemente roz și particule incredibil de perlate, ce sunt perfect compatibile cu textura fondului de ten pentru a conferi un aspect perfect pielii.


TEINT COUTURE FLUIDE 25ML - 196.00
TEINT COUTURE COMPACT 2013 - 227.00
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod