Will Smith îi cere încă o dată iertare lui Chris Rock, după ce l-a pălmuit la Premiile Oscar: „Comportamentul meu a fost inacceptabil”

Will Smith a postat pe contul său Instagram un video în care îi cere iertare lui Chris Rock, actorul de comedie pe care l-a pălmuit la Premiile Oscar. Smith, în vârstă de 53 de ani, a spus în video-ul publicat pe rețeaua de socializare că fostul lui prieten nu l-a iertat.

Starul din „Men in Black” a declarat că în ultimele trei luni „a lucrat asupra sa” și a realizat acum cât de mulți oameni a rănit în clipa în care l-a lovit pe Rock, pe scenă.

Citește și: Revenirea în stil mare a lui Brendan Fraser. „Tarzan” s-a transformat într-un bărbat de 270 kg pentru primul lui rol după 10 ani


„L-am contactat pe Chris, iar mesajul care s-a întors a fost acela că nu este pregătit să vorbim și mă va cauta atunci când va fi. Deci îți voi spune, Chris, că îmi cer scuze.
Comportamentul meu a fost inacceptabil și că sunt aici, oricând ești pregătit să vorbim”, a spus Will.


El i-a cerut scuze și mamei lui Rock, precum și fratelui acestuia, Tony, dar și întregii familii.

„Nu am realizat cât de mulți oameni au fost răniți în acel moment, deci vreau să-i cer iertare mamei lui Chris. Vreau să îi cer scuze lui Tony Rock. Tony Rock a fost prietenul meu și probabil acest lucru este ireparabil”, a adăugat el.

Smith a cerut iertare și soției sale, Jada, a cărui onoare a susținut la acel moment că apară, și a adăugat că ea „nu are nimic de-a face cu asta”.

„Am petrecut ultimele trei luni reluând și încercând să înțeleg nuanțele și complexitatea a ceea ce s-a întâmplat în acel moment”, a spus actorul.


„Nu voi încerca să detaliez toate acestea acum, dar pot să vă spun tuturor că nu există nicio parte din mine care crede că acela a fost modul corect de a mă comporta atunci.
Nicio parte din mine nu crede că acesta este modul optim de a face față sentimentului că nu ești respectat sau că ești insultat”, a adăugat Smith.

Rock, care era gazda Premiilor Oscar, a glumit că Jada, soția lui Will, arată precum personajul „G.I. Jane” din cauza faptului că este rasă pe cap.

Jada dezvăluise recent că suferă de alopecie, o afecțiune care duce la căderea părului.

Smith a urcat imediat pe scenă și l-a pălmuit pe Rock peste față. 


La scurt timp după incidentul violent, Smith a primit premiul Cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea din „King Richard”. În discursul de acceptare, acesta a omis să îi ceară scuze lui Chris.

În videoclipul postat recent, Will a ținut să specifice faptul că soția sa nu a avut nimic de-a face cu acel moment.
„Am făcut singur o alegere, pe baza propriilor mele experiențe, ca urmare a istoriei mele cu Chris. Jada nu a avut nimic de-a face cu asta. Îmi pare rău, iubito. Vreau să le spun copiilor mei că îmi pare rău și întregii familii, pentru ura pe care am adus-o asupra noastră, a tuturor. Tuturor celor nominalizați, aceasta este o comunitate. Am câștigat pentru că m-ați votat și mi se rupe inima să știu că v-am furat și v-am stricat momentul”, a declarat Will Smith.

El a mai spus că urăște ideea de a-i dezamăgi pe oameni, dar cu toate acestea i se întâmplă frecvent.
„Să dezamăgesc oamenii este principala mea traumă. Urăsc când dezamăgesc oamenii, așa că doare. Mă doare psihologic și emoțional să știu că nu m-am ridicat la nivelul imaginii și impresiei pe care oamenii le au despre mine.
Încerc să am remușcări fără să-mi fie rușine cu mine. Sunt om și am făcut o greșeală și încerc să nu cred despre mine că sunt un gunoi”, a declarat Smith.


Chris Rock nu a vorbit despre incidentul violent de la Premiile Oscar. Singura lui mențiune despre acel moment a fost glumă adresată publicului în timpul unui show de la Madison Square Garden. „Oricine spune că cuvintele dor nu a fost lovit în față”, a spus Chris.

Will Smith a publicat prima dată scuze pentru Rock în luna martie. El a postat o declarație lungă pe Instagram în care a spus că „violența în toate formele ei” este greșită.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod