Warren Beatty

Warren Beatty, adevărul despre cele 12.000 de femei cu care s-a culcat. Printre ele a fost şi Madonna!

Actorul în vârstă de 79 de ani a vorbit despre zvonul că s-a culcat cu 12.775 de femei. Printre amantele lui celebre s-a numărat şi Madonna.

În 2010, Peter Biskind scria, într-un volum biografic neautorizat, că Warren Beatty s-a culcat, de-a lungul vieţii, cu aproape 13.000 de femei. El a fost cel care a lansat această cifră, iar de atunci s-a tot scris şi vorbit despre asta. Un zvon bizar, neverosimil, dar care a căpătat notorietate şi i-a întărit faima de mare cuceritor celebrului actor.

Adevărul gol-goluţ este că cifra, mai precis 12.775 de femei, e trasă de păr. O spune, voalat, chiar Warren Beatty, într-un interviu acordat revistei AARP The Magazine.

Întrebat despre acest subiect, actorul în vârstă de 79 de ani a răspuns: "Gândiţi-vă niţel, să mă culc cu 12.775 de persoane. Asta nu înseamnă doar că au fost trei pe zi, dar şi că nu s-a repetat cu vreuna dintre ele."

Matematic vorbind, "cazul" e rezolvat. Dar actorul n-a avansat numărul pe care el l-ar socoti mai aproape de realitate...

Faimos pentru şarmul său nestăpânit, care i-a adus nenumărate relaţii cu vedete, printre care Natalie Wood, Julie Christie, Barbra Streisand, Carly Simon, Stephanie Seymour, Janice Dickinson şi chiar Madonna, Warren Beatty a spus că nu vede nimic rău în renumele de playboy.
"Uite ce e, n-am ratat nimic când am avut ocazia. Şi... sunt un tip drăguţ", a explicat el amuzat. Actorul a admis, indirect, că a avut o aventură cu Madonna, în 1990.

Warren Beatty a fost unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, iar Joan Collins, Cher şi Diane Keaton au glumit pe tema aventurilor cu el, având numai cuvinte de laudă la adresa sa în interviurile acordate, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Bebe pe 30 Sep 2016, 01:01
  Impolitetea de a vorbi despre doamne....

  Pace! Va rog sa-mi fie iertata interventia ..... Consider sub demnitatea unui barbat sa discute despre favoarea care i-a fost facuta de cateva doamne care au stat de vorba cu el. Si mai jalnic este domnul care a facut initial aceasta afirmatie ...... Si demna de mila este si subsemnata care s-a coborat sa citeasca acest articol. O zi buna! Regards.

  0
  0

 • NEMESIS pe 29 Sep 2016, 21:13
  BOLILE

  Ceea ce nu ni se spune este că de la 674 dintre aceste femei a luat păduchi lați, de la 57, gonoree, de la 6, sifilis, iar de la una, SIDA.

  0
  0

 • Gabriel Bodosca pe 29 Sep 2016, 17:19
  Warren Beaty;s women ...

  He also had an affair with Katie Couric ,after a diner at the house of Richard Haass on 3 East 84th Street . They left together holding hands and kissing passionately on a dark 84 th, St. walking towards Madison Ave. where they both jumped in a taxi..that was some 8-9 years ago,by the way ,I was the doorman at the door that evening and you can imagine the rest, right ?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod