VIDEO: Kim Kardashian te învață cum să-ți faci selfie-ul perfect


Cu 25,5 milioane de urmăritori pe Instagram și 28,4 milioane pe Twitter, nu-i de mirare că vedeta vrea să-și impresioneze tot timpul admiratorii, notează publicația amintită.

Primul sfat al starletei americane pentru cei care vor să obțină selfie-ul perfect este să aibă răbdare. Apoi să fie perseverenți și să aibă curajul de a publica imaginile, pentru a vedea ce anume are succes și ce nu. Kim spune că oglinda e importantă, dar trebuie întotdeauna să ai grijă ce se vede în planul secund și să te asiguri că în cadru nu apar elemente nedorite.

În plus, ținuta și machiajul trebuie să fie impecabile, iar lumina trebuie să cadă astfel încât să nu lase umbre.

Kim Kardashian a fost protagonista unui moment foarte gustat în pauza de la Super Bowl, într-un clip în care ea se autoironiza pe seama pasiunii sale pentru selfie-uri. "Salut, sunt Kim. În fiecare lună, milioane de giga de date sunt luați înapoi de companiile de comunicații. Ce tragic! Internetul pentru care plătiți ar fi putut fi folosit pentru a-mi admira machiajul, spatele, hainele și vacanțele", a spus ea, stârnind hohotele publicului și ale sutelor de milioane de telespectatori.

Dar, deși mulți au apreciat-o pe Kim pentru puterea de a râde singură de ea, au fost și unii care n-au gustat reclama.
"Se pare că T-Mobile nu avea pe ce să arunce patru milioane de dolari", a scris un utilizator al rețelei Twitter.

Ulterior, compania de telefonie mobilă a publicat pe Twitter o serie de selfie-uri ale starletei, cu hastag-ul #KimsDataStash.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod