VIDEO: Kim Kardashian te învață cum să-ți faci selfie-ul perfect

Starleta îți dezvăluie trucurile ei pentru cele mai reușite poze: folosește oglinda, ține bărbia jos și înarmează-te cu răbdare!

Nu degeaba i se spune "Regina selfie-urilor"! Kim Kardashian este vedeta cu cele mai multe astfel de fotografii postate pe rețelele de socializare, surclasând orice altă contracandidată, fie ea Rihanna sau Paris Hilton. Ba chiar a lansat și o carte plină cu pozele ei. Iar acum le explică tuturor cum reușește să facă mereu cele mai apreciate selfie-uri.

Într-un videoclip realizat de compania de telefonie T-Mobile, Kim oferă câteva trucuri pentru a obține cele mai bune selfie-uri. "Salut, sunt Kim Kardashian West și vă voi arăta într-un scurt tutorial cum să faceți un selfie perfect", spune ea la începutul materialului.



Apoi starleta trece la subiect: "Dacă nu ai o oglindă în față pentru a-ți vedea poziția și unghiul, atunci asigură-te că ai un blitz foarte bun. Pentru mine, unghiul perfect este cu bărbia în jos și fac multe poze, cam 300, până când scot cel mai bun selfie". 300?! Exact: asta face Kim Kardashian când își pune în cap să aibă o poză de care să fie mulțumită.

În fond, chiar ea a declarat că să-și facă poze singură este "scopul vieții sale". Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Kim are propriul asistent de selfie-uri, a cărui unică sarcină este să o ajute să-și editeze pozele și să le posteze pe rețelele de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod