Victoria Beckham îi ia partea lui Elton John în scandalul cu Dolce & Gabbana

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au fost nevoiţi să facă un pas în spate după ce declaraţiile lor au stârnit un puternic val de dezaprobare


Reacţiile prompte şi dure din showbiz-ul internaţional i-a determinat pe cei de la D&G să-şi nuanţeze poziţia. Stefano Gabbana a dat publicităţii o declaraţie de presă prin care încearcă să evite boicotarea produselor create de casa de modă Dolce & Gabbana în urma apelului public lansat de cântăreţul britanic Elton John. "Nu am intenţionat niciodată să judecăm alegerile celorlalţi oameni. Noi credem în libertate şi în iubire", a declarat el luni seară, citat de BBC.

Suntem cu toţii născuţi dintr-o mamă şi un tată - sau cel puţin aşa ar trebui să fimDomenico Dolce
Partenerii de afaceri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care sunt amândoi gay şi au format un cuplu vreme de 23 de ani înainte de a se despărţi în 2005, s-au declarat în trecut împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, notează Mediafax.

În 2006, într-un interviu acordat unui ziar italian, Stefano Gabbana a spus: "Mă opun ideii ca un copil să crească cu doi părinţi gay. Un copil are nevoie de o mamă şi un tată. Nu aş putea să îmi imaginez copilăria fără mama mea. De asemenea, cred că este un act de cruzime să iei un copil de lângă mama lui".

Elton John şi David Furnish s-au căsătorit civil la sfârşitul lunii decembrie 2014 şi au împreună doi fii - Zachary şi Elijah - care au venit pe lume cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro şi care s-au născut din aceeaşi mamă surogat.

Cuplul John - Furnish, care îşi împarte timpul între Marea Britanie, Statele Unite şi sudul Franţei, a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a obţinut o uniune civilă, în faţa a 650 de invitaţi, pe 21 decembrie 2005, ziua în care legea intrase în vigoare, notează agenţia Mediafax.

Elton John s-a declarat bisexual în 1976, la începutul carierei sale, într-o perioadă în care astfel de recunoaşteri ale orientării sexuale erau rare.

În 1984, cântăreţul s-a căsătorit cu o femeie, dar a divorţat patru ani mai târziu. Ulterior şi-a recunoscut homosexualitatea şi a devenit un apărător al drepturilor homosexualilor şi un luptător contra SIDA.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No.
1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Martie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gina Alexandrescu pe 18 Mar 2015, 03:16
    A fi sau a nu fi in vitro

    Nu-l inteleg pe Elton John ,cind a hotarit sa "produca" copii in vitro, 100% i s-a adus la cunostinta faptul ca in vitro este metoda artificiala ,deci acum de ce il supara asa de rau realitatea ?Nici el nici partenerul sau nu au ramas gravide ca sa poata reproduce in mod natural .

    2
    0

  • Cipri pe 17 Mar 2015, 16:58
    2copii, nu 4

    Unde scrie ca Victoria are 2 copii, Gabi ?

    0
    0

  • @monden pe 17 Mar 2015, 15:16
    clone

    sintetici, nesintetici, tot in eprubeta sunt facuti si tot clone se numesc

    3
    0

  • Gabi pe 17 Mar 2015, 00:59
    D&G -no more !!

    Victoria are 4 copii, nu 2.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod