Dietă: Top 6 ceaiuri numai bune pentru slăbit

Ceaiul verde amestecat cu ghimbir este una dintre combinaţiile câştigătoare când vrei să dai jos kilogramele nedorite. Descoperă ce ale plante te ajută!
Anumite ceaiuri au un rol esenţial atunci când ţi-au propus să slăbeşti. Numeroase cercetări au arătat că există plante care au un efect puternic detoxifiant, dar şi care stimulează digestia şi favorizează o mai bună ardere a grăsimilor. Iată care sunt ceaiurile recomandate în curele de slăbire:

1. Ceai verde plus ghimbir


Ceaiul verde şi ghimbirul sunt recunoscute pentru proprietatea de a arde grăsimile. Mai mult, s-a demonstrat că un consum zilnic de ceai verde blochează absorbţia grăsimilor.
Astfel că apelând la această combinaţie vei accelera metabolismul şi vei ajuta organismul să utilizeze mai eficient carbohidraţii.

Ingrediente necesare:
  • 12 felii de ghimbir proaspăt
  • 4 linguri sau 12 pliculeţe de ceai verde
  • 3 căni cu apă
  • miere naturală de albine (opţional).

Se fierbe apa, după care se stinge focul şi se lasă la infuzat ceaiul şi feliile de ghimbir, timp de 5 minute. Pune ceaiul într-o carafă, adaugă apă rece dacă este prea concentrat şi după ce se răceşte păstrează-l la frigider.



2. Ceai oolong plus scorţişoară


Acest sortiment de ceai are un conţinut bogat în catechine şi cafeină care stimulează arderea grăsimilor. În plus, trebuie să ştii că metabolismul tău va fi mai accelerat în următoarele două ore după ce ai băut ceaiul oolong. Adăugând scorţişoară în acest ceai te vei asigura că organismul tău va controla mai bine nivelul glicemiei din sânge.

Ingrediente necesare:
  • 4 beţe de scorţişoară
  • 4 linguri sau 12 pliculeţe de ceai oolong
  • 3 căni cu apă
  • miere naturală de albine (opţional).

Se fierbe apa, după care se stinge focul şi se lasă la infuzat ceaiul şi beţele de scorţişoară, timp de 5 minute.
Pune ceaiul într-o carafă, adaugă apă rece dacă este prea concentrat şi după ce se răceşte păstrează-l la frigider. Dacă preferi îl poţi consuma cu cuburi de gheaţă.


3. Ceaiul de hibiscus


Conţine flavonoide şi minerale care împiedică absorbţia şi depunerea grăsimilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 18 Mar 2015, 11:47
    Cafea verde

    Am tot vazut pe net si la tv despre efectele benefice ale cafelei verzi asupra slabitului si as incerca si eu ceva. Sunt putin derutata pentru ca exista multe produse care au cafea verde pe piata si nu prea stiu ce sa iau. Voi cu ce produs cu cafea verde ati avut rezultate?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod