Dietă: Top 6 ceaiuri numai bune pentru slăbit



4. Ceaiul de mentă


Accelerează digestia şi te ajută să-ţi controlezi poftele culinare, fiind astfel mai uşor de renunţat la anumite alimente hipercalorice. De asemenea, ceaiul de mentă previne problemele digestive şi întăreşte corpul în faţa infecţiilor de sezon.


5. Ceaiul alb


Este util când vrei să slăbeşti, deoarece încetineşte foarte mult absorbţia grăsimilor. De asemenea, ceaiul alb are un conţinut mai mare în antioxidanţi decât ceaiul verde, deoarece este cel mai puţin prelucrat.



6. Ceaiul ginseng


Ceaiul ginseng este folosit de secole întregi în ţările asiatice pentru efectul său energizant şi curativ în oboseala cronică. Aceeaşi plantă este recunoscută pentru stimularea puternică exercitată asupra metabolismului, crescând totodată rezistenţa fizică la efortul susţinut. Ginsengul este amestecat deseori cu ceaiul verde, atunci când se doreşte accentuarea proprietăţilor sale de ardere a grăsimilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 18 Mar 2015, 11:47
    Cafea verde

    Am tot vazut pe net si la tv despre efectele benefice ale cafelei verzi asupra slabitului si as incerca si eu ceva. Sunt putin derutata pentru ca exista multe produse care au cafea verde pe piata si nu prea stiu ce sa iau. Voi cu ce produs cu cafea verde ati avut rezultate?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod