Victoraş Micula, 4 întâmplări ieşite din comun ale unui copil de bani gata din România

 

A luat un cerşetor acasă de Sărbători


La sfârşitul anului 2014, Victoraş Micula i-a şocat din nou pe toţi cei care îl cunosc. El a văzut un cerşetor la semafor, i s-a făcut milă de acesta şi l-a luat acasă, pentru a avea grijă de el.

După ce l-a spălat şi i-a oferit mâncare şi băutură, Victoraş l-a lăsat pe omul străzii să stea şi la piscină, dar i-a şi oferit haine noi. „Acest băiat era la semafor. Pentru că este perioada sărbătorilor de iarnă, i-am făcut cadou o baie în piscină şi o cină“, a fost mesajul postat de băiatul de bani gata pe Facebook.

La liceu se ducea doar când erau teze


În anul 2012, cei de la Cancan scriau că Victoraş Micula trăieşte pe picior mare şi nu merge la liceu decât atunci când are teze. Din această cauză, anul trecut, când a dat examenul de bacalaureat, tânărul nu a reuşit să ia examenul.

Mai mult decât atât, el a fost prins în timp ce copia. Presa britanică a notat că Victoraş a mers la examen cu o maşină Ferrari, însă faptul că a picat examenul demonstrează că banii nu pot cumpăra chiar orice.

 

8 Ianuarie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trotinetti pe 9 Ian 2015, 13:44
    timp pierdut

    Oare de ce bagati in seama aceste familii imbogatite prin furt si inselaciune ? aschia nu sare departe de trunchi. Credeti ca el sau ta-su stiu cat este radical din 25 ?

    1
    0

  • far pe 9 Ian 2015, 11:28
    retardati

    Ba baieti...nu sunteti decat niste rebuturi sociale cu noroc care nu are nici o legatura cu inteligenta voastra de plante, imbecililor!

    3
    0

  • Gabi pe 9 Ian 2015, 02:58
    Cata prostie

    Este socant cata prostie si snobism pot incape in creierul (evident redus) al unui tanar de 19 ani !!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod