"Victima" lui Michael Jackson: "A fost un talent uimitor, dar era pedofil"

4 Iulie 2013
Mai multe documente secrete ale FBI atestă că megastarul ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieți pe care îi molestase sexual. Dansatorul Wade Robson susține că aceste probe dovedesc faptul că el a spus adevărul despre abuzurile îndurate. Michael a fost un talent imens, dar era pedofil, afirmă Wade.
Mai multe documente secrete ale FBI atestă că megastarul ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieți pe care îi molestase sexual. Dansatorul Wade Robson susține că aceste probe dovedesc faptul că el a spus adevărul despre abuzurile îndurate. Michael a fost un talent imens, dar era pedofil, afirmă Wade.
 
Coregraful n-a fost de la început un acuzator al lui Michael Jackson. În 2005, în timpul procesului în care starul era acuzat de pedofilie, Wade a depus mărturie în favoarea cântărețului. Michael a fost achitat, după un proces foarte mediatizat, desfășurat în Santa Maria, o localitate situată la 200 de kilometri distanță de Los Angeles.

Acum în vârstă de 30 de ani, Wade Robson e de altă părere acum. După ce a aflat că FBI are documente despre Michael, Robson și-a pus avocații să redacteze o declarație de presă. Dansatorul susține că starul l-a abuzat timp de mai mulți ani și cere despăgubiri pentru suferința pe care a trăit-o.

Potrivit documentelor deținute de FBI, abuzurile sexuale ar fi început în 1989 şi s-ar fi întins pe parcursul a cel puţin 15 ani. Avocaţii familiei Jackson au subliniat că starul ar fi plătit o sumă de bani doar familiei lui Jordan Chandler, pe care Michael l-ar fi abuzat pe când băiatul avea 13 ani, în 1993.
 
 

Apărătorii dansatorului intenționează să ceară FBI permisiunea de a consulta documentele pe care doar detectivul particular Anthony Pellicano, plătit de familia Jackson, le-a văzut până acum.

"Aceste dezvăluiri confirmă ceea ce spusesem, că Michael Jackson era pedofil iar Wade Robson a fost una dintre victime.
A continua să negi asta sfidează bunul simț și orice limită a decenței"
, a declarat Maryann R. Marzano, un reprezentant al casei de avocatură Gradstein & Marzano care îl reprezintă pe tânărul dansator.
 
"Informațiile din acest dosar pot furniza multe indicii și detalii neștiute despre lucruri pe care nu le-am mai auzit până acum. Wade vrea ca avocații săi să vadă fiecare hârtie", a declarat o sursă din anturajul dansatorului, citată de ziarul britanic Daily Mail. "În acest gen de cazuri, aspectele tehnice sunt la fel de importante ca informațiile în sine. Wade simte că aceste documente arată că el a spus adevărul", a mai spus persoana amintită.
 
 

Ieșirea la rampă a lui Wade este unul din rarele momente în care el acceptă să discute public despre acuzația de pedofilie pe care i-a adus-o megastarului.
"Aici nu e vorba de memorie reprimată. N-am uitat niciodată ce mi-a făcut Michael... Dar eram incapabil din punct de vedere psihologic și emoțional să înțeleg că era un abuz sexual", a declarat dansatorul. Acesta a mai spus că starul l-a abuzat sexual de la vârsta de 7 ani până la 14 ani. "A avut acte sexuale cu mine și m-a forțat să fac sex cu el", a spus Wade.

Robson a fost prieten încă de mic cu starul și l-a însoțit în turneele acestuia. El a intentat procesul împotriva lui Michael în luna mai, susținând că artistul l-a abuzat sexual timp de șapte ani.
 
 
 
Potrivit documentelor deținute de FBI, Michael Jackson ar fi plătit sume cuprinse între două milioane de dolari și 20 de milioane, în cazul familiei lui Jordan Chandler. Acesta a devenit prieten cu artistul pe când avea 13 ani, iar în 1993 a depus plângere împotriva acestuia.
 
În 2005, Robson a fost un martor-cheie în procesul în care Jackson era acuzat de molestare sexuală. El pune acum poziția din acea vreme pe seama "spălării creierului" și susține că nu-și dădea seama ce era pus să facă. 

Reprezentanții familiei Jackson au spus că acuzațiile lui Robson sunt complet false și s-au declarat "indignați și întristați".
Tom Mesereau, care în 2005 l-a apărat pe Michael Jackson în procesul în care era acuzat de molestare sexuală, a negat că fostul său client a dat bani. "FBI nu a avut niciodată niciun document care să arate că Michael Jackson a abuzat sexual 24 de copii, pentru că așa ceva nici nu n-a întâmplat", a spus el.
 
 

Un specialist care lucra pentru celebrul detectiv Anthony Pellicano, angajat de Michael Jackson pentru a face să dispară acuzaţiile de pedofilie, spune că muzicianul era un "prădător sexual în serie", care a plătit tăcerea unui număr mare de băieţi pe care i-a abuzat la ferma Neverland. În 2002, când Pellicano a fost la rândul lui anchetat, pentru că a ascultat ilegal telefoanele unor actori şi regizori de la Hollywood în interesul unor clienţi ai săi, FBI i-a confiscat dosarele, inclusiv cele cu informaţiile despre Michael Jackson.
  

Se pare că aceste dosare nu au fost însă predate procurorilor care s-au ocupat de procesul în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2005.
Specialistul angajat de Pellicano susţine că a păstrat copii ale dosarelor confiscate de FBI şi că în acestea sunt informaţii despre 17 băieţi - inclusiv cinci copii actori şi doi dansatori - care ar fi fost abuzaţi sexual de Michael Jackson.
 
 

Informaţiile despre aceste dosare secrete au apărut în timp ce la Los Angeles are loc un proces care opune familia Jackson companiei AEG, acuzată de rudele lui Michael Jackson că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe Conrad Murray pentru a monitoriza starea de sănătate a cântăreţului, decedat în urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul îl folosea ca somnifer.
Medicul Conrad Murray ispăşeşte în prezent o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.

Pe lista martorilor în acest proces s-au aflat şi fiul cel mare al cântăreţului, Prince, dar şi Paris, fiica lui Michael Jackson, care recent a fost spitalizată după o tentativă de suicid, notează agenția MEdiafax.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.


Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Rox pe 4 Iul 2013, 23:26
  nu va mai saturati de bani!!

  Daca FBI ar fi avut asemenea dosare, MJ nu apuca sa fie linsat de mana nenorocitilor de la AEG!! ar fi fost demult inchis!! Aceste dosare nu exista pt ca MH nu a molestat niciodata niciun copil!! Famila lui Chandler a avut "stralucita" idee sa-l acuze de acel abuz pt a papa ceva bani de la el...si apoi toata pleava societatii americane s-au napustit pe el pt bani. Distrusul asta de Wade s-a trezit si el abuzat la 30 de ani, cand creierul ii este imbibat de alcool si droguri. AEG l-a gasit, i-a promis niste malai....si acum el joaca teatru in public! Nici o urma de demnitate n-are individu' asta dupa ce a ajuns cunoscut doar pt ca a stat ani intregi pe langa MJ. Acum musca mana care l-a hranit! RUSINE!!!!!

  7
  0

 • Dyutza_003 pe 4 Iul 2013, 22:07
  Buna

  Cat tupeu tre' sa ai ca sa ponegresti in asa hal memoria unui om ca Michael...incredibil. Daca intradevar ar fi fost pedofil, aceste lucruri se aflau demult. Sunt sigura ca acum vor sa-i strice imaginea cei care l-au omorat. Nu le-a ajuns ca l-au bagat in mormant.

  7
  0

 • miha pe 4 Iul 2013, 21:28
  tras pe sfoara

  este revoltator cate acuzatii se pot aduce acestiu om doar pt ca aceste "victime" sa culeaga averi.cum sa puteti crede ca mai multi copii,adica 17 au fost violati,molestati,pipaiti in zone intime si tot felulde scarbosenii si acestia au spusdoar dupa ani buni.Chiar nu se putea intampla asa ceva fara ca nimeni sa le observe comportamentul,pt ca sunt copii si s ar fi dat de gol.Un om molestat ,mai ales un copilisi exprima teama involuntar.Nu cred sa numi cantaretul era in preajma lor si nici nu aveau cum sa se prefaca atata timp ca le place in preajma lui Micael J. Daca ar fi fost adevarat nu s ar mai fi incasat sumele respective,dar se pare ca acesti fomisticare au crut tot timpul fff multi bani si cer in continuare s au aliat pt sporirea veniturilor. In 2005 Robson,copilul martor cheie da o explicatie penibila,jalnica sigur indusa de psihologi,ca i sa spalat creierul si nu stia ce era pus sa faca in acele momente,dar isi amintea perfect.Este penibil.

  7
  0

 • Mob_Girl pe 4 Iul 2013, 20:08
  Minciuni!

  Numai minciuni! MJ n-a fost un pedofil! Numai niste nenorociti puteau sa inventeze asa ceva! Rusine, javrelor! MJ The King, The Best!!!!

  7
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod