Fashion Show cu Iulia Albu și concert Alex Velea în AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni vă colorează vara aceasta cu un program Mega All Inclusive. Timp de 6 săptămâni, mall-ul se va transforma în locul ideal pentru a vă petrece vacanța de vară, în cazul în care vă aflați în București. De la modă, la sesiuni de cooking sau concerte live, nimic nu lipsește din lista de surprize pregătite de AFI Palace Cotroceni!
 
Vara Mega All Inclusive a început cu săptămana albastră, dedicată modei.
 
În cadrul acesteia, AFI Palace Cotroceni va organiza joi, 4 iulie, începand cu ora 18.00, un fashion show inedit, având ca invitat special si MC pe Iulia Albu, vedeta care va stiliza cinci ținute gândite special pentru acest eveniment, pornind de la conceptul “Blue is for fashion”. 
 
De asemenea, cu ajutorul Irinei Markovitz, stilist recunoscut pe piața din România, au fost selectați cinci cursanți promițători din cardrul școlii DallesGo care vor compune ținute în tendințe pentru acest sezon. “Am răspuns cu bucurie propunerii venite din partea AFI Palace Cotroceni. În cadrul cursului de stilism pe care îl predau la Dalles Go am ocazia să cunosc tineri cu un potențial foarte mare și mă bucur că mă pot implica într-un proiect care le oferă șansa de a-ți pune în valoare talentul”, a declarat Irina Markovitz, stilist.
 
Alături de modele Face2Face Models, pe podium va defila și Lorena Sandu, ocupanta locului II la finala mondială Elite Model Look 2012 și imaginea campaniei de vară a AFI Palace Cotroceni.

După ce vă veți pune la curent cu cele mai hot tendințe ale acestei veri, sunteți invitați la concertul lui Alex Velea, care va avea loc la intrarea Far în AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 20.00. 
 
 

Până la sfârșitul lunii august, la AFI Palace Cotroceni, fiecare săptămână va purta însemnul unei culori care vă poate aduce premii importante, precum excursii de două persoane în Grecia, și distracție pe cinste. Fie că va fi roșie, albastră, verde, galben, indigo sau violet, culoarea reprezentativă vă va purta în lumea modei, frumuseții, iubirii, distracției sau a deliciilor culinare, și vă va oferi în același timp o varietate de oferte și surprize. Mai mult decât atât, dacă veți fi surprinși îmbrăcați în culoarea săptămânii de către Patrula Culorilor, veți primi automat un premiu.

Alegeți să purtați culoarea săptămânii și participați la programul Mega All Inclusive oferit de AFI Palace Cotroceni în lunile de vară. 
Urmăriți fiecare săptămână din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.
 
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod