Viaţa după chimioterapie: Shannen Doherty aşteaptă vestea vindecării de cancer

Vedeta din „Beverly Hills“ diagnosticată cu cancer s-a pus pe picioare după chimioterapie. Ea a ieşit la cumpărături cu mama sa şi arăta puternică şi însănătoşită.

De curând, actriţa în vârstă de 45 de ani îşi anunţa fanii că a terminat chimioterapia şi că abia aşteaptă să vadă cum se simte după tratament. Vestea bună e că Shannen şi-a strâns toată forţa de care este capabilă şi a trecut peste această fază dificilă a tratamentului, iar acum pare că totul este în regulă. Mai lipseşte confirmarea medicilor, după testul care va  verifica dacă s-a vindecat sau nu.

Vedeta a fost fotografiată, luni, în Venice, California, la cumpărături împreună cu mama sa, Rosa, şi arăta foarte bine, fără să dea impresia că luptă cu cancerul, relatează Daily Mail.

Îmbrăcată cu jeanşi şi cu un pulover negru, şi încălţată cu o pereche de cizme UGG, Shannen nu purta nimic pe cap, lăsându-şi la vedere părul des care i-a crescut repede la loc după chimioterapie.

Este prima apariţie a actriţei după ce ea a anunţat că a terminat chimioterapia pentru cancerul de sân cu care a fost diagnosticată. "Acum aştept testul. Aştept să văd dacă am scăpat sau nu. Aştept recontrucţia. Aştept. Cred că atunci când cineva are cancer tot timpul e ceva de aşteptat.
Pentru cei care ştiu... aştept cu voi"
, a scris actriţa, declarându-şi solidaritatea pentru toţi cei care suferă de această maladie.

În ianuarie, Shannen Doherty mărturisea, într-o postare pe Instagram, că tratamentul este istovitor dar nu are de gând să cedeze. "Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte", a scris ea.


Cu toate acestea, vedeta a găsit puterea de a face mişcare, dansând energic alături de mama sa şi de antrenoarea personală, Neda Soderqvist.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului 2015. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod