Veșnic tânăr: Anthony Hopkins e model la 84 de ani. Actorul poartă un tricou cu gogoși în noua campanie Loewe

Anthony Hopkins demonstrează că nimic nu te poate opri să te simți bine și să te distrezi chiar și la vârsta de 84 de ani. Actorul britanic a apărut alături de alte staruri în cea mai nouă campanie de promovare a brandului de modă spaniol Loewe purtând o cămașă cu imprimeu amuzant.

Casa de modă a celebrat lansarea colecției pentru toamna 2022 printr-o campanie publicitară care include numeroase staruri.
 

Citește și: O imagine rară. Portretul de familie adorabil pe care Anna Kournikova l-a postat pe Instagram de ziua lui Enrique Iglesias 


Actorul englez, deținător a două premii Oscar, se numără printre vedetele care apar în campania de toamnă 2022 a brandului Loewe, alături de supermodelul Kaia Gerber, actorii Josh O'Connor și Jessie Buckley, precum și starul K-Pop Hyun Ah.

„Pentru ceva distracție, misiunea mea de azi este să fiu model”, a scris Hopkins într-o postare pe Instagram în care a distribuit una dintre imaginile realizate în cadrul ședinței foto pentru Loewe.


Actorul din „Tăcerea Mieilor”, care a împlinit 84 de ani în luna decembrie, a purtat două look-uri. Într-unul dintre ele poartă un pulover brodat cu însemnele casei de modă, în asociere cu pantaloni negri, fiind fotografiat în curtea unei vile din Los Angeles.

Cea de-a doua ținută este formată dintr-o bluză cu imprimeu sub formă de gogoși colorate, completată de un palton lung, pantaloni negri și pantofi sport.

Ședința foto a fost realizată de fotograful german de modă Juergen Teller, sub îndrumarea directorului de creație Loewe, designerul britanic Jonathan Anderson.


În ciuda vârstei sale, Hopkins a reușit performanța de a deveni un adevărat „influencer” pe rețelele de socializare.
Starul postează adesea imagini și video-uri amuzante pe TikTok, Twitter și Instagram. 

În mai 2020, un video în care actorul dansează pe melodia „Toosie Slide” a rapperului canadian Drake a devenit viral pe TikTok, fiind vizualizat de 5,4 milioane de ori.
@anthonyhopkins #Drake I’m late to the party... but better late than never. @oficialstallone @arnoldschnitzel #toosieslidechallenge ♬ original sound - Anthony Hopkins
 

Cu o filmografie ce numără peste 130 de filme, Anthony Hopkins a jucat în filme de artă și blockbustere, făcând cu ușurință trecerea de la un gen la altul și de la un mare rol la altul. A debutat pe marele ecran cu filmul câștigător de Oscar „The Lion in Winter” (1968), jucând alături de Peter O’Toole și Katharine Hepburn.

S-a născut și a copilărit în Wales, Marea Britanie.
Tânărul Anthony își petrecea majoritatea timpului singur, desenând sau cântând la pian. Nu era atras de școală, notele lui nu erau dintre cele mai grozave, iar cu colegii nu se înțelegea prea bine. La vârsta de 17 ani a început cursurile colegiului de muzică și dramă Cardiff. După acesta a urmat 2 ani în armată. 


În 1960, Hopkins s-a înscris la școala „Royal Academy of Dramatic Arts” pe care a absolvit-o trei ani mai târziu. În perioada ce-a urmat Hopkins a jucat în mai multe piese de teatru. Hopkins a devenit foarte recunoscut pe scenele teatrelor din Marea Britanie, în roluri precum Claudius în „Hamlet”, sau în „Lion In Winter”. Deși la început juca numai în piese de teatru, cu timpul își schimbă perspectiva și se mută în America.
Debutul său pe Broadway îl semnează în 1974 în Equus. 


Cele mai bune zece filme ale sale, „producțiile esențiale”, sunt - conform unui clasament publicat de British Film Institute - The Elephant Man (1980), The Bunker (1981), The Bounty (1984), The Silence of the Lambs (1991), Howards End (1992), The Remains of the Day (1993), Shadowlands (1993), Nixon (1995), The Edge (1997), Titus (1999).

Actorul a fost recompensat pentru filmele sale cu o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod