Vedetele toamnei: Cine s-a remarcat la „Vocea României“, „X Factor“ şi „Next Top Model“

Unele dintre cele mai urmărite emisiuni din această perioadă a anului au adus în centrul atenţiei personaje care probabil că nu se gândeau niciodată că vor ajunge pe prima pagină a ziarelor de scandal.

Show-ul „Next Top Model“, al cărui realizator este Cătălin Botezatu, a ajutat-o pe Denisa Nicoleta Ciocoiu, o tânără în vârstă de 19 ani, să devină mai cunoscută decât se aştepta. Datorită asemănării ei cu Bianca Drăguşanu, ea a fost ajutată de Bote să debuteze în lumea fotomodelelor, iar după o prezentare, acesta a sărutat-o pe gură.

Mai mult, Denisa a fost supranumită „sosia netunată a Biancăi“, lucru care a scos-o din sărite pe fosta iubită a lui Botezatu. „Denisa e o femeie drăguţă, dar nu înţeleg de ce zice lumea că ea e varianta mea netunată, că nici eu nu am aşa multe operaţii estetice. Mi-am mărit doar sânii şi buzele“, a spus Bianca Drăguşanu.

O altă tânără care s-a făcut remarcată datorită emisiunii „Next Top Model“ este Barbara Langelotti, care a făcut o adevărată criză de nervi înaintea unei prezentări din Mamaia.

Ea a fost în centrul atenţiei din cauza sânilor ei. „Eu am 45 de kilograme şi mă chinui să ajung în nişte prezentări şi vine una care-i balenă pentru un model şi-mi ia mie locul. Aşa se întâmplă la fashion. Tu, ca designer, spui că vrei fete fără sâni. Ce să fac, să mi le scot şi pe-astea?“, a spus tânăra.

(Denisa Nicoleta Ciocoiu)

Nici emisiunea „Vocea României“ nu duce lipsă de staruri apărute peste noapte. Diferenţa dintre acest show şi „Next Top Model“ este aceea că toţi concurenţii s-au făcut remarcaţi datorită calităţilor vocale. Unul dintre ei este Cristi Nistor, cel care în urmă cu mai mulţi ani cânta melodia „Coji de portocale“, alături de Simona Nae.

Dacă în acel videoclip părea un tocilar, acum Cristi este total schimbat, iar majoritatea doamnelor şi domnişoarelor a afirmat că tânărul este un adevărat cuceritor, datorită zâmbetului său.

Mai mult de atât, Cristi Nistor a cucerit-o şi pe Loredana Groza, care l-a ales în echipa ei.

Laurian Manta, un elev în vârstă de doar 16 ani, a făcut senzaţie pe scena de la „Vocea României“ şi i-a făcut pe toţi cei patru antrenori să întoarcă scaunele spre el. Cu toate că toţi îl vroiau în echipa lor, Laurian l-a ales ca antrenor pe Horia Brenciu.

Nici show-ul „X Factor“ nu s-a lăsat mai prejos şi a scos în prim-plan mai multe personaje care pot ajunge oricând vedete. Unul dintre aceste personaje este Francisca Dulceanu, o tânără în vârstă de 18 ani din Iaşi, care a uimit juriul emisiunii.

(Cristi Nistor)

Încă de cât a văzut-o pe scenă, Delia a fost convinsă că tânăra îi va surprinde în mod plăcut. Datorită melodiei „At last“, de la Etta James, Francisca i-a făcut pe Bittman, Cheloo şi Delia să spună un „DA“ apăsat. Mai mult, publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o frenetic pe tânără.

Cristi Necşoi, un tânăr în vârstă de 19 ani din Baia Mare, a reuşit să o impresioneze în primul rând pe Delia.

În timp ce Cristi cânta, Delia a mers pe scenă lângă el şi a început să-i facă ochi dulci şi să îl ia în braţe. La final, Dan Bittman a spus că Delia s-a îndrăgostit de el, în timp ce Delia a afirmat că răspunsul ei este „DA“, deoarece îl vrea pe tânăr.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns ca o singură vedetă să se îndrăgostească de un concurent, acest scenariu s-a repetat şi la „Vocea României“. Smiley a fost de-a dreptul vrăjit de Loredana Ciobotaru, o tânără în vârstă de 22 de ani din Tulcea.

„Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional şi vorbeşti foarte frumos“, a spus antrenorul de la „Vocea României“. Chimia dintre ei a fost evidentă, iar tânăra a ales să meargă în echipa lui Smiley. „De acasă am plecat cu ceva. Şi de mai mult timp caut acel ceva. Eu simt şi o să-l aleg pe Smiley“, a afirmat Loredana.

(Loredana Ciobotaru)

Evident, Pavel Bartoş şi Horia Brenciu nu au ratat ocazia de a face glume pe seama lui Smiley.

„Smiley e îndrăgostit. Pardon...emoţionat“, a spus Bartoş, care a fost completat şi de Brenciu. „Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău“, a spus acesta.

Răspunsul lui Smiley nu a întârziat însă să apară. „Respir mai greu, îmi bate inima mai tare. Mai ales când este aşa frumoasă“, a afirmat cântăreţul.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

8 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod