Vedete România: Top 5 minciuni spuse la TV

Este stânjenitor să fii prins cu minciuna, indiferent de natura ei. În plus, există o vorbă din bătrâni care spune că "o greşeală recunoscută este pe jumătate iertată". Iată, însă, că o parte dintre vedetele de la noi nu cunosc această zicală sau nu o bagă în seamă pentru că, spre ghinionul lor, au fost prinse cu minciuna, cum altfel decât la ore de maximă audienţă.

Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu, Monica Columbeanu sau Elena Băsescu sunt numai câteva exemple.
1 din 6

Oana Zăvoranu şi ştergătorul buclucaş

Aflată în plin scandal mediatic cu soţul ei, Pepe, Oana Zăvoranu a reuşit să bifeze consistent la capitolul minciună. După ce s-a descoperit că l-a înşelat pe Pepe, vedeta a ţinut-o din minciună în minciună. Iniţial a negat cu vehemenţă adulterul, apoi a spus că a ratat Revelionul din cauza faptului că i s-a rupt un ştergător de la maşină şi a trebuit să se oprească la service, iar la final a creionat o întreagă poveste despre o sarcină şi un avort spontan, poveste care nu a putut fi clarificată nici acum, din cauza declaraţiilor contradictorii ale vedetei, dar şi ale medicului care s-a ocupat de cazul ei.
18 Aprilie 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Codrutza25 pe 11 Mai 2011, 15:26
    Off off

    Roxana Vasniuc daca nu a vrut nimic cu Varciu,ce a cautat cu el la hotel? Sa fim seriosi.. Si Bianca de cand as-a facut faina nu nai stie de capul ei;umbla din floare-n floare.Dar cn sunt eu sa critic?...

    1
    0

  • ani pe 18 Apr 2011, 23:05
    eeteee

    De aceea nu mai pot sa dorm eu de grija altora !!Mai bine ati scrie ceva despre tara asta care se duce de rapa cu toate vedetele ei de carton si niste doamne /domni care nu stiu ce cauta in fruntea tarii...part-time studenta :))) ma tavalesc de ras ....pai macar part-time stia sa citeasca in limba materna si,ma intreb: in Statele Unite cum invata ,in franceaza??:)))ohhh numai snoabe de Bamboo si analfabete pe deasupra!!

    5
    3

  • Camelia pe 18 Apr 2011, 15:19
    elena basescu

    Ce inseamna ore-credit? Daca e ceea ce cred eu, nu conteaza ca ai full-time sau part-time, oricum poti sa ai diploma.Daca Elena Basescu nu are diploma, nu are legatura cu numarul creditelor dintr-o sesiune.Cine scrie articolele voastre ar trebui sa se informeze!

    4
    0

  • Nebunika89 pe 18 Apr 2011, 12:54
    oana

    e o femeie prea adevarata ...are tot ce isi poate dori o femeie :frumoasa arata bine si bani ...

    1
    16

  • nadya_dark pe 18 Apr 2011, 12:46
    Elena Basescu

    Asa tara ,asa conducator plus odraslele lor ,,studioase,,.Rusine noua ce alegem la putere

    11
    0

  • nadya_dark pe 18 Apr 2011, 12:45
    Ma repet

    Cum am mai spus si altadata Moni se potrivea de minune cu soferul.Le doresc sa se reintalneasca din nou ,desi cred ca acum nici soferul nu o mai vrea :))

    5
    2

  • m69 pe 18 Apr 2011, 09:58
    Si unde e dovada..

    Dc nu o iei acasa..sa o susti mai bine..Si pe cine crezi ca intereseaza ca o crezi tu? Ti se pare ca nu a recunoscut singurica ca a mintit?(presata fiind de evidente!)

    9
    3

  • Mara pe 18 Apr 2011, 09:15
    Si unde e dovada ca a fost minciuna?

    In cazul Oanei Zavoranu. Eu o cred si o sustin.

    4
    20

  • Mara pe 18 Apr 2011, 09:15
    Si unde e dovada ca a fost minciuna?

    In cazul Oanei Zavoranu. Eu o cred si o sustin.

    6
    19

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod