Val de concedieri ale vedetelor Pro! Două emisiuni dispar din grila de primăvară

17 Decembrie 2015
Mai multe staruri cu vechime de la Pro TV şi-au pierdut joburile. Oana Cuzino şi Dan C. Mihăilescu au fost anunţaţi că emisiunile lor au ieşit din grilă. Iulia Vântur are o situaţie neclară ca prezentatoare a ”Fermei vedetelor”. Bebe Cotimanis a fost deschizător de drumuri ale schimbărilor din cadrul postului TV, fiind înlocuit de Florin Călinescu în poziţia de jurat al emisiunii ”Românii au talent”.
1 din 5

Oana Cuzino a pierdut ”Ce se întâmplă doctore?”

După 13 ani, vedeta va fi nevoită să părăsească postul de televiziune. Managementul a decis să scoată emisiunea ei din grilă. Oana Cuzino, 44 de ani, a divorţat de curând, iar în urma partajului a devenit milionară în euro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Nina pe 17 Dec 2015, 02:12
  Păcat, mare păcat

  Eram o fană a lui, nu doar că spunea lucruri inteligente, cu bun simţ, dar era tare amuzant cum reuşea să bâlbâie cuvintele, făcând permanent cacofonii. Te pomeneşti că ŞEFII l-au scos de pe grilă ca să nu se interpreteze CĂ CUltura română este o enormă cacofonie. Mai ştii, CĂ CUM vine treaba în Romanica totul este po-po sibil

  1
  0

 • Nina pe 17 Dec 2015, 02:01
  O mare porcărie

  Decât să scoateţi din program o emisiune UTILĂ, de informare a marelui public despre cum să-şi îngrijească sănătatea, mai bine se scot emisiunile Noneducative, vulgare, cum ar fi a lui Măruţă, sau aţi renunţa la infinitele repetări în cursul aceleiaşi zile a aceloraşi ştiri. Sau emisiunea penibilă cu cucoana care găteşte mâncări cu - bombe de calorii, recomandându-le mai ales pentru hrana copiilor. Românii sunt printre primele locuri în Europa la Superponderabilitate, Diabet, Boli cardiace. De ce să-i învăţaţi cum să evite astfel de boli, cum să se îngrijească? Las să moară că şi aşa sunt muritori de foame, şi apoi suprapopulaţia este o problemă foarte discutată.

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod