Vacanță de supermodel: Kate Moss fumează țigară după țigară!

La un pas de 40 de ani, Kate Moss ar trebui să aibă mai multă grijă de corpul ei, mai ales că viața ei depinde enorm de felul în care arată. Aflată în Spania, unde se bucură de o vacanță pe malul Mediteranei, Kate Moss a fost fotografiată de paparazzi în timp ce fuma, iar imaginile dovedesc că timpul începe să-și pună amprenta pe silueta ei.
Până acum, supermodelul în vârstă de 39 de ani a dat mereu impresia că sfidează trecerea timpului, deși apetitul ei pentru petreceri și dependența de fumat sunt arhicunoscute. Dar timpul începe să o ajungă din urmă și pe Kate Moss.

Fata cu chipul ca de hoinar, a cărei figură a devenit celebră la începutul anilor '90, și-a pierdut din fermitatea conturului în unele zone ale siluetei, remarcă ziarul britanic Daily Mail.
 
 

Vedeta se află în aceste zile pe insula spaniolă Formentera, unde se bucură de vacanță împreună cu soțul ei, muzicianul Jamie Hince, în vârstă de 44 de ani, și fiica sa, Lila Grace, în vârstă de zece ani. Kate a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie negru, compus din două piese.
 
 
 
Corpul ei, normal pentru o femeie obișnuită de 40 de ani, nu te duce însă cu gândul la un supermodel, dar în vacanță ea își poate permite să iasă puțin din chingile strânse ale industriei modei.
 
 
 
De vină ar fi, scriu jurnaliștii britanici, stilul de viață trepidant al vedetei, care nu ocolește petrecerile istovitoare și fumează cu nesaț. Ea a și fost pozată în vacanță, în timp ce conducea mașina cu țigara în gură și cu mâinile pe volan, într-un stil care trădează un spirit rebel, aventurier.
 
 
 
 
După ce a fumat țigări normale, vedeta a ajuns la concluzia că e mai bine să revină la cele electronice. Și le-a vrut musai pe ale ei, cu toate că acestea se aflau la vreo 1.400 de kilometri distanță, așa că a cheltuit 2.300 de euro pentru a-i fi aduse cu avionul, scrie Daily Mail. 
 
 

Potrivit unei surse citate de ziarul britanic, supermodelul nu poate renunța la fumat, dar, conștientă de efectul de îmbătrânire pe care tutunul îl are asupra corpului ei, a decis să folosească țigările electronice. Kate a căutat în Spania aceste produse, dar nu a găsit mărcile cunoscute de ea, așa că a decis să plătească cazarea și bletul de avion pentru un curier care să-i aducă țigările ei, a detaliat sursa citată, adăugând că modelul și permite să fumeze fără limite doar în vacanțe.
 
 
 
Kate își permite lejer o astfel de "aroganță"; modelul care va împlini 40 de ani în ianurie a obținut venituri de 14 milioane de euro anul trecut. Suma a fost calculată pentru perioada octombrie 2011 - octombrie 2012 și este de trei ori mai mare decât veniturile din perioada anterioară, scrie ziarul The Daily Telegraph. Ambele companii deținute de Kate Moss, Tilly Church și Skate LLP, au obținut profituri consistente. În plus, ea e foarte bine plătită pentru activitatea sa de model, fiind, de pildă, imaginea brandului Rimmel îm ultimii zece ani.
 
 

Anul trecut, Kate și-a lansat propria linie de rujuri și a apărut în spoturi publicitare pentru Manfgo, Rag & Bone și Dior Addict. În 2013 e de așteptat ca succesul ei să crească și mai mult, după ce top modelul britanic a lansat o gamă de accesorii pentru brandul Carphone Warehouse și a filmat clipuri pentru Versace, Givenchy, Matchless și St Tropez.
 
 

Kate Moss se numără printre puținele modele care au activat fără întrerupere în industria modei și are toate șansele să rămână în această industrie.
 
 

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ, notează Mediafax.


Foto: Hepta / Daily Mail 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod