Un nou record pentru Mariah Carey: Inelul de logodnă pe care l-a primit de la un fost iubit este cea mai scumpă bijuterie deținută de o vedetă

Mariah Carey deține nu mai puțin de cinci recorduri în industria muzicii. Cântăreața americană este prima artistă din istorie care a avut un single pe locul 1 în topul Billboard timp de patru decenii. Piesa „All I Want for Christmas Is You” continuă să bată record după record, în fiecare an.

Însă starul a doborât recent un alt tip de record. Ea se poate lăuda că a deținut cea mai scumpă bijuterie care i-a aparținut vreodată unei vedete.


Cu toate acestea, sunt slabe șanse ca Mariah se se mândrească cu această performanță, pentru că este vorba de inelul de logodnă în valoare de 13 milioane de dolari pe care l-a primit de la fostul său iubit, omul de afaceri australian James Packer.


Cei doi au avut o relație presărată cu despărțiri și împăcări, care s-a încheiat definitiv în anul 2016.
Iar inelul de logodnă pe care Packer, în vârstă de 54 de ani, i l-a oferit lui Carey, în vârstă de 52 de ani, a fost numit cea mai scumpă bijuterie deținută de o celebritate, din toate timpurile.

Inelul cu diamant de 35 de carate l-a costat la acea vreme pe omul de afaceri 13,2 milioane de dolari australieni, aproximativ 10 milioane de dolari americani, potrivit DC Jewellery, citat de Daily Mail.


Cercetările făcute de specialiști au arătat că inelul a generat 62.760 de căutări pe Google din partea celor curioși să afle cum arată prețioasa bijuterie.

În ciuda sumei imense pe care omul de afaceri a plătit-o pe inelul de logodnă, se pare că faimoasa cântăreață a păstrat bijuteria după despărțire.
Potrivit New York Post, unul dintre managerii lui Carey a vândut inelul în anul 2018 unui bijutier din Los Angeles pentru suma de 2,1 milioane de dolari. 


Unul dintre reprezentanții cântăreței a declarat la acea vreme pentru Page Six: „Mariah a vorbit destul de mult în ultima vreme despre decizia ei de a merge mai departe și a fi înconjurată de pozitivitate. Iar acest lucru necesită renunțarea la bagajul emoțional și material, inclusiv la un inel de logodnă vechi, de la un fost iubit.”

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, între Mariah Carey și bijutierul care a cumpărat inelul de logodnă a fost încheiat un contract de confidențialitate, ceea ce înseamnă că detaliile legate de vânzarea bijuteriei nu vor fi confirmate niciodată.

„Echipa de relații publice a lui Mariah Carey încearcă cu disperare să țină povestea departe de presă și l-a amenințat pe bijutier cu acțiuni în instanță dacă îi dezvăluie numele”, a mai spus sursa.

O sursă din anturajul cântăreței a contrazis faptul că inelul ar fi costat 13,2 milioane de dolari australieni.


De asemenea, apropiatul cântăreței insista la acea vreme asupra faptului că artista nu a vândut inelul pentru că s-ar fi confruntat cu dificultăți financiare, având în vedere reușitele sale în industria muzicală și numeroasele proprietăți pe care le deține.

Mariah s-a logodit în ianuarie 2016 cu James, deținător al unui lanț de cazinouri, după mai puțin de un an de relație.

În octombrie 2016 cei doi s-au despărțit, omul de afaceri fiind nemulțumit de emisiunea reality show pe care aceasta o realiza la acea vreme.

Packer a dezvăluit ulterior pentru publicația The Australian că relația lor a fost „o greșeală” pentru amândoi.

Mariah formează în prezent un cuplu cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 39 de ani, în timp ce James are o relație de lungă durată cu influencerița Kylie Lim.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod