Garajul lui Michael Jackson: o incursiune în colecția de mașini neobișnuite a regelui muzicii pop

Regretatul Michael Jackson a avut o colecție impresionantă de mașini, unele atipice, dar cu siguranță potrivite pentru cel supranumit „regele muzicii pop". Multe au fost vândute la licitație, după moartea lui, moment în care publicul a aflat de existența lor.
Michael Jackson s-a născut în 29 august 1958. De-a lungul unei cariere care a durat mai bine de patru decenii, Michael Jackson a fost un adevărat fenomen și una dintre cele mai importante figuri ale muzicii secolului 20.

Debutul profesional a avut loc în 1964, alături de frații lui mai mari, în trupa The Jackson 5. În 1971, Michael Jackson a luat drumul unei cariere solo, care i-a adus renumele de „rege al muzicii pop." Chiar și în ziua de azi, Jackson rămâne cel mai premiat muzician independent din istorie.

Pe scenă, dar și în viața personală, Michael Jackson a fost un personaj excentric.
Un mare iubitor de animație, Jackson și-a denumit proprietatea din Santa Ynez, California, poate cea mai cunoscută din lume, Neverland. După locul fictiv în care locuiește Peter Pan.
 
Proprietatea se întindea pe o suprafață uriașă și avea, printre altele, cinematograf propriu, dar și o grădină zoologică. Tot aici, Michael Jackson își ținea colecția personală de mașini, multe dintre ele atipice, dar, cu siguranță, potrivite pentru un „entertainer" de calibru mondial.

Acum, la fix 13 ani de la trecerea lui în neființă, ne-am gândit să vă invităm în fostul garaj al regelui muzicii pop. Citește în continuare...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod