Un nou cuplu la Hollywood? Sean Penn și Charlize Theron, o combinație neașteptată

Cei doi actori evită aparițiile împreună după ce au fost fotografiați la întoarcerea din vacanța pe care au petrecut-o în Hawaii, dar speculațiile privind relația lor continuă.

Sean Penn și Charlize Theron au fost văzuți duminica trecută, în timp ce mergeau să vadă filmul "The Wolf of Wall Street/Lupul de pe Wall Street", la cinematograful ArcLight, din Hollywood, și se comportau ca un cuplu normal, alimentând speculațiile potrivit cărora ei ar fi mai mult decât prieteni, scrie ziarul britanic Daily Mail. 

Cei doi au fost atenți la fotoreporterii care îi înconjuraseră și și-au mâinile în buzunare, dar faptul că erau împreună i-a dat de gol. În plus, au plecat cu aceeași mașină, astfel că încercarea lor de a salva aparențele pare puerilă și de neînțeles. Un  martor a declarat pentru E! Online că ei arătau ca un cuplu obișnuit și se simțeau foarte confortabil împreună, în timp ce mergeau pe stradă. "Au petrecut noapte după noapte împreună și s-au mișcat foarte repede. Se pare că e ceva serios și nu se mai satură unul de altul", a mai spus sursa citată.



Deși era îmbrăcată casual, cu o pereche de geanși și sandale cu talpă subțire, Charlize, în vârstă de 38 de ani, arăta foarte șic, impresie accentuată de ochelarii cu ramă groasă, de culoare neagră, și de sacoul gri, accesorizat cu o eșarfă generoasă, de un gri deschis. Partenerul ei, în vârstă de 53 de ani, a optat pentru o ținută și mai obișnuită, fără nicio tentă specială - pantofi bej, pantaloni gri, cămașă denim și o geacă din piele, de culoare neagră.

Potrivit E! Online, cei doi au mers acasă la Charlize, ceea ce a dat iscat și mai multe speculații privind relația lor. A doua zi, Sean a fost văzut singur în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Hollywood, îmbrăcat relativ asemănător, scrie Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, cele două celebrități au petrecut weekendul împreună, deși fotoreporterii publicațiilor mondene erau pe urmele lor. Sâmbătă, Sean și Charlize au fost surprinși în timp ce cumpărau cafea pentru amândoi.



Speculațiile despre o posibilă relație amoroasă între Sean Penn și Charlize Theron au apărut în primele zile ale acestui an, după ce actorii au fost fotografiați împreună la aeroport, la întoarcerea din vacanța petrecută în Hawaii.

Despre ultima relație a lui Sean Penn, în vârstă de 52 de ani, s-a scris în mai 2012, când starul a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relaţie cu Petra Nemcova, după ce a apărut însoţit de celebrul top model de origine cehă la o petrecerea aniversară a lui Bono, solistul trupei U2, la New York.

Sean Penn a fost căsătorit cu cântăreaţa Madonna în perioada 1985-1989 şi cu actriţa Robin Wright în perioada 1996-2010, cu care are doi copii. După divorţul de cea de-a doua soţie, starul american a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Scarlett Johansson.

Actorul american are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. Sean Penn a câştigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului".

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012, ea a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus".



Actriţa a suferit, în secret, în toamna anului trecut, o intervenţie chirurgicală la coloana vertebrală, ca urmare a unei accidentări pe care a suferit-o în 2005, în timpul filmărilor pentru pelicula de acţiune "Aeon Flux".

Vedeta a fost discretă în ceea ce priveşte această procedură, dar a fost surprinsă pe 4 octombrie purtând o eşarfă peste un bandaj pe care îl avea la gât.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod