Un look natural: Cameron Diaz îndrăzneşte să renunţe la machiaj

Actriţa în vârstă de 43 de ani obişnuieşte să iasă în oraş fără să mai stea minute în şir în faţa oglinzii pentru a se aranja.

Cameron Diaz nu se sfieşte să iasă din casă fără pic de machiaj. La fel a făcut marţi, când a ieşit în oraş pentru a lua masa în compania cumnatei sale, Nicole Richie, la Los Angeles.

Actriţa americană ieşit din restaurant cu zâmbetul pe buze şi a zâmbit când a văzut că fotoreporterii o aşteptau afară, apoi a încercat să-şi ascundă chipul cu palma stângă, în timp ce se îndrepta spre maşină.

Cameron purta o ţinută lejeră, care i se potrivea - jachetă albă, pe sub care avea un tricou de aceeaşi culoare, fustă din denim peste genunchi şi o pereche de botine bej, asortate cu geanta pe care o purta peste umăr.

Nicole (34 de ani) s-a îmbrăcat de parcă mergea la sală - cu un tricou fără mâneci, cu logo-ul trupei rock Kiss, colanţi negri şi pantofi sport.

Mamă a doi copii, Nicole e căsătorită cu Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji Madden, soţul lui Cameron Diaz.

Cameron Diaz a sărbătorit recent împlinirea a 43 de ani, moment salutat pe Instagram de partenerul ei de viaţă, care a postat o imagine în care actriţa zâmbea spre camera foto. "La mulţi ani dragii mele soţii, cea mai bună prietenă a mea şi orice altceva - ar fi multe de scris", este mesajul postat de rockerul american.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • singurcuc pe 24 Sep 2015, 14:17
    Cameron Diaz îndrăzneşte să renunţe la machiaj

    arata ca o baba. sleampata si....baba.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod