Un alt gest minunat al lui Keanu Reeves: Le-a oferit cascadorilor din „John Wick” ceasuri Rolex personalizate

Keanu Reeves își demonstrează încă o dată generozitatea. Actorul în vârstă de 57 de ani le-a oferit celor patru cascadori care au lucrat alături de el la realizarea filmului „John Wick: Chapter 4” ceasuri Rolex personalizate.
Starul din „Matrix” i-a surprins pe cei din echipa sa cu ceasuri personalizate, în cadrul unei cine în Paris. Ei sărbătoreau încheierea filmărilor pentru filmul de acțiune.

Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo și Li Qiang au primit fiecare câte un ceas Rolex Submariner. Pe partea interioară a fiecărui ceas au fost gravate mesaje personale pentru fiecare actor în parte. Prețul unui ceas Rolex Submariner poate ajunge până la 34000 de dolari.

Citește și: Keanu Reeves, băiatul bun din viața de zi cu zi. 7 întâmplări care dovedesc că starul nu a încetat să fie un tip obișnuit


Jeremy Marinas a distribuit pe pagina sa Instagram imagini cu ceasul, spunând că este „cel mai frumos cadou de final”, dezvăluind că pe ceasul său este scris „The John Wick Five” (Cei cinci din John Wick) și mesajul personalizat „Jeremy, îți mulțumesc. JW4 2021”.


Și Bruce Concepcion a distribuit pe Instagram o poză cu Rolex-ul primit de la faimosul actor.

Nu este prima dată când Keanu Reeves face gesturi emoționante.

În iulie 2019, în timp ce lucra la filmul „Bill and Ted Face the Music”, Reeves a observat o pancartă pe peluza unei case din Louisiana, unde aveau loc filmările, pe care scria „Ești uluitor”.

Mesajul facea referire la un moment devenit viral in care Reeves a spus același lucru publicului din cadrul unei conferințe pentru jocuri video, atunci când cineva din public i-a spus că este uluitor.

După ce a văzut semnul, actorul a oprit mașina, s-a așezat pe iarbă, a scris pe panou „Stacey, tu ești uluitoare!” și a semnat.

Ulterior, o femeie a scris pe Twitter că ea este cea care a făcut pancarta și a distribuit o poză cu Reeves pentru a demonstra acest lucru.

„Uau! Ieri a fost o zi ca un vis devenit realitate! Știam că Keanu Reeves filmează pe strada noastră și fiul meu mi-a zis că trebuie să-i facem o pancartă pe care să scriem 'Ești uluitor!' și am făcut-o.
S-au oprit câteva mașini, dar apoi a oprit o mașină din care a coborât el! Chiar a oprit! Dumnezeule!”, a scris femeia în postarea de pe Twitter.

Obiceiul său de a face gesturi frumoase pentru fanii săi se transformă adesea în momente virale. În luna mai, un scriitor a povestit că actorul a cumpărat o înghețată la cornet ca să folosească bonul pentru a-i da un autograf unui fan în vârstă de 16 ani.

În ciuda faptului că este adorat de fanii săi, Reeves nu știa că este atât de popular online și că Internetul este obsedat de el.
Starul nu folosește rețelele de socializare.

„E o nebunie. Pozitivitatea este grozavă”, a spus el la premiera „Toy Story 4”

Foto: Hepta; Instagram

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
27 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod