Orlando Bloom, un tată perfect. A decorat singur dormitorul fiicei sale și a lui Katy Perry

Celebrul actor din "Pirații din Caraibe" a distribuit pe Instagram imagini în care decora singur camera fiicei sale, Daisy Dove.

Duminică, Orlando Bloom a demonstrat tuturor că este candidatul perfect pentru "Tatăl anului". El a distribuit pe Instagram o fotografie și un filmuleț în care decorează singur dormitorul fiicei sale de 13 luni, Daisy Dove, pe care o are împreună cu logodnica Katy Perry.

Actorul în vârstă de 44 de ani a postat o fotografie cu el în care decora cu margarete albe pereții proaspăt zugrăviți în galben ai dormitorului fiicei sale.

Captură Instagram

 

Orlando Bloom este atât un tată responsabil, cât și unul extrem de sexy


De asemenea, a distribuit și un filmuleț din culise, în care lucrează intens la crearea mobilei pentru cea mică.
Cu acest prilej, nu numai că demonstrează că e un tată responsabil, ci și unul extrem de sexy. Fără cămașă și cu un entuziasm incredibil, Orlando Bloom își dezvăluie trupul bine lucrat.

În filmuleț, se poate auzi o persoană care îl numește pe Bloom "tatăl anului", în timp ce camera se deplasează pe podeaua dormitorului, arătând șuruburi, grinzi de lemn și instrucțiuni de utilizare.

 

 

Și deși și-ar putea permite să angajeze pe oricine pentru a face aceste lucruri, Orlando Bloom a dorit să facă totul cu mâinile sale, de dragul micuței Daisy.



Orlando Bloom (44 de ani) și Katy Perry (36 de ani) au început o relație în 2016, dar în 2017 s-au despărțit. În 2018 au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat. Pe 26 august 2020 s-a născut fiica lor, Daisy Dove.

Foto: Depositphotos/Instagram

25 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod