Ce fel de fiică ești pentru părinții tăi, în funcție de zodia ta

Te întrebi oare ce fel de fiică te consideră părinții tăi? Crezi că sunt mulțumiți de tine sau crezi că i-ai dezamăgit? Astrologia îți poate oferi răspunsul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai fost sau încă ești eleva sau studenta excepțională cu care părinții tăi se laudă la orice pas. Ai un succes nativ și, deși frații tăi te pot urî pentru asta, părinții tăi nu ar putea fi mai mândri de atât.

De asemenea, te lupți cu așteptările pe care oamenii le au de la tine, simțindu-te uneori copleșită de propriul tău succes.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai un fost un copil încăpățânat, care intra adesea în luptă pentru jucăriile și lucrurile tale cu frații tăi. Cu toate acestea, părinții tăi ți-au admirat întotdeauna latura luptătoare și ambițioasă.

Ai fost un copil puternic de la început și ai devenit un adult poate și mai puternic. Părinții tăi au admirat mereu acest lucru la tine.

Poate te interesează și: 12 lucruri pe care fiecare mamă și fiică ar trebui să le facă împreună măcar o dată

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Poți fi ba caldă, ba rece, așa că relația ta cu părinții poate, de asemenea, varia de la strânsă la înstrăinată.

Ei adoră capacitatea ta de a te adapta oricărei mulțimi. Și, chiar dacă alegi să pleci departe de ei și să fii mai distantă, asta nu înseamnă că nu îi iubești.

Părinților tăi le place să audă ce se întâmplă în viața ta și își doresc să îi suni sau să le trimiți mesaje mai des decât o faci. Nu doar din când în când.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Mereu ai fost aproape de părinții tăi, iar relația voastră este una foarte strânsă și emoțională. Ești confidenta mamei tale și singura care îl înțelege cu adevărat pe tatăl tău.

Comunici excelent cu ei, iar acest lucru face ca între voi să existe multă încredere și repect. Părinții tăi știu și simt asta prin toți porii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încă de mică ai fost motivată și ambițioasă. Ai fost mereu la conducere și chiar și acum ești o sursă grozavă de inspirație, chiar și pentru părinții tăi.

Nu ai fost niciodată o fiică problematică, ai avut tendința de a-ți purta propriile bătălii și de a-ți rezolva propriile probleme în mod logic și fără niciun ajutor din partea părinților tăi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești fiica liniștită și blândă, căreia îi place să-și facă lucrurile de una singură. Mereu ai luptat pentru menținerea păcii în familia ta și pentru a găsi calea de mijloc în orice luptă.

Acest lucru a creat o oarecare distanță între tine și părinții tăi, dar te întorci mereu la ei atunci când au nevoie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ura sau frica de singurătate te-a determinat să petreci mult timp cu familia ta. Ai fost mereu copilul drăguț și, odată cu trecerea timpului, acest lucru nu s-a schimbat.

Faci tot posibilul să rămâi în legătură cu familia și să păstrezi acele legături emoționale puternice. Părinții tăi sunt o mângâiere pentru tine chiar și acum și același lucru se întâmplă și invers.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai fost un copil zbuciumat încă din prima zi a vieții tale. Deoarece sentimentele și emoțiile tale sunt atât de intense, mereu te luptai, spuneai lucruri fără să te gândești și provocai probleme.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, ai construit o relație strânsă cu părinții tăi. Iar iubirea dintre voi v-a ajutat reciproc să treceți peste cele mai întunecate momente din viața voastră. Știți să vă sprijiniți necondiționat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai zburdat liberă de când te știi. Ai fost copilul care s-a pierdut în supermarket sau în parc și care a fugit până la capătul străzii cu valiza plină de jucării.

Acum, că ai crescut, există o oarecare distanță între tine și părinții tăi din cauza dorinței tale de libertate. Ei știu asta și o respectă, chiar dacă suferă pe interior.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai valori puternice în ceea ce privește familia. Ai avut o legătură strânsă cu părinții încă de la început, urmărindu-i mereu pentru exemple despre cum arată familia.

În anii de maturitate, te asiguri că ajungi acasă pentru a-i vizita ori de câte ori simți și nu ratezi nicio sărbătoare pentru a fi cu ei. Pentru tine, familia este totul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Părinții tăi au fost întotdeauna mândri de tine, de latura ta curioasă și de inteligența ta. Te-au urmărit învățând despre lume cu mult optimism și speranță.

Ai fost, ești și vei rămâne sursa lor de inspirație, deoarece le reamintești de lucrurile bune din viață și de sentimentul de bucurie pe care cu toții ar trebui să-l avem atunci când ne gândim la viață și la lume. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația ta cu părinții poate fi uneori dificilă, deoarece vezi lumea atât de diferit față de ei. Nu prea îi înțelegi, ei nu prea te înțeleg.

Dar, legătura dintre voi este plină de iubire și sentimente pure și este încă foarte vie. Acest lucru te face atât de specială pentru ei, indiferent cât de departe ești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod