Gwyneth Paltrow a dezvăluit că „aproape a murit” când a născut-o pe fiica sa, Apple

În cadrul podcastului „Armchair Expert”, găzduit de actorul Dax Shepard, Gwyneth Paltrow a vorbit despre experiența tulburătoare prin care a trecut la nașterea fiicei sale, Apple.
Actrița în vârstă de 49 de ani a vorbit despre cum s-a schimbat corpul său de-a lungul anilor, în special după nașterea lui Apple, în anul 2004.

Paltrow este mama a doi copii, Apple de 17 ani și Moses de 15 ani, din căsnicia cu fostul său soț, Chris Martin. Ea este și mama vitregă a celor doi copii adolescenți ai actualului ei soț, Brad Falchuk.

În timpul podcastului, actrița a dezvăluit pentru Shepard că „aproape a murit” în timpul nașterii din cauza complicațiilor și a făcut o operație de cezariană de urgență.

„Am două operații de cezariană”, a spus Paltrow.
„Nașterea fiicei mele a fost o urgență. A fost o nebunie - aproape am murit amândouă. Nu a fost deloc în regulă”, a spus actrița.

„În orice caz, ai o cicatrice imensă pe corp și te gândești 'Uau, asta nu era aici'. Nu că ar fi ceva rău sau că o judec, doar îmi spun O, Doamne!”, a declarat vedeta din „Iron Man”.

Deși nu a dezvăluit alte detalii despre nașterea cu probleme, ea a spus că este fericită că a trecut prin cele două sarcini înainte să existe social media, vorbind despre presiunea asupra mamelor de a reveni rapid la formele de dinainte de sarcină. 

Citește și: Prințesa care a renunțat la tot pentru iubire. Mako a Japoniei s-a căsătorit cu un om de rând și a pierdut titlul regal


„Slavă Domnului că nu exista Instagram când am născut eu pentru că acum este ceva de genul - 'Am născut acum două săptămâni și am abdomenul perfect plat'. Eu în mod clar nu arătam așa”, a explicat Paltrow în timpul podcastului.

„Adică e grozav, felicitări doamnei cu abdomen plat, dar este o excepție.
Iar noi suntem bombardate cu atât de multe imagini despre cum ar trebui să arătăm tot timpul, cu sau fără să fi născut”, a adăugat ea.

În prezent, fiica fondatoarei Goop este adolescentă și seamănă perfect cu ea. Gwyneth Paltrow a vorbit și despre relația apropiată pe care o are cu fiica sa.

Actrița a dezvăluit pentru People că Apple nu îi cere sfatul „pentru orice”, dar s-au apropiat și mai mult datorită stilului ei vestimentar.

„Fiicei mele îi place stilul meu acum, ceea ce e grozav pentru că pentru o perioadă de timp a crezut că sunt o ratată”, a spus Paltrow în luna mai. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod