Transformarea care a șocat Hollywood-ul: Renee Zellweger neagă că și-ar fi făcut operație estetică

Renee Zellweger, aşa cum o ştia toată lumea


Dr Yannis Alexandrides, care ca și Alex Karidis, n-a tratat-o niciodată pe Renee Zellweger, a declarat pentru Daily Mail că unele dintre schimbările de pe chipul actriței s-ar putea datora unor proceduri non-chirurgicale.

Se pare că oamenii care scormonesc doar-doar or găsi ceva continuă să râcâie până le-oi deschide ușaRenee Zellweger
"La 44 de ani, Renee ar trebui să aibă unele semne de riduri și o pierdere a elasticității, dar fața ei e fină și luminoasă, ceea ce mă face să cred că ea a urmat un tratament cu Thermage.
Procedura folosește frecvențe radio pentru a întinde fibrele de elastan și a stimula colagenul, precum și pentru îmbunătățirea treptată a calității pielii și țesuturilor pe o perioadă de șase luni. Este o tehnică preferată de pacienții care vor un facelift dar nu sunt pregătiți să se opereze"
, a explicat specialistul.

"Pomeții ei și linia bărbiei erau clar mai sus la începutul carierei sale și mai bine conturați. După 15 ani, aceste linii sunt alterate. Rotunjirea colțurilor în jurul maxilarului și a pomeților poate fi efectul unor fire, care conferă volum feței și șterg ridurile ușoare.
În plus, pielea de pe frunte arată incredibil de întinsă, ceea ce se face în mod normal cu injecții de Botox, care necesită o repetare la fiecare 3-4 luni",
a adăugat Alexandrides.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 23 Oct 2014, 09:30
    secrete

    Intr-adevar e de nerecunoscut,dar e f posibil sa spuna adevarul."De vina" sunt cateva kg in minus,si nu prin infometare ci prin sport,relaxare,probabil yoga,plus parul,nuanta si lungimea.Arata ca o femeie fericita,nu ca un manechin purtator de haine si bijuterii...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod