Transformarea care a șocat Hollywood-ul: Renee Zellweger neagă că și-ar fi făcut operație estetică

Actriţa a afişat un look surprinzător, foarte schimbat

 

"Mult timp n-am avut timp de așa ceva. Am avut un program foarte încărcat și imposibil de suportat, așa că n-am mai putut să am grijă de mine. În loc să mă opresc și să mă reechilibrez, am continuat goana nebună și am făcut greșeli care au condus la epuizare. Eram conștientă că trăiam în haos și în cele din urmă am făcut ce trebuia. Am ales o altă cale", a mărturisit vedeta.

Prietenii mei spun că arăt liniștită și împăcată.
Sunt sănătoasă, mă simt bine
Renee Zellweger
Actriţa îndrăgită pentru rolurile din "Jerry Maguire" şi "Jurnalul lui Bridget Jones", a apărut complet schimbată la evenimentul dedicat femeilor din cinematografie, fiind într-adevăr greu de recunoscut. Cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei total schimbată, Zellweger a stârnit din nou zvonuri cu privire la o eventuală intervenţie chirugicală, pe care însă actriţa nu a recunoscut-o niciodată, scrie Daily Mail.

Un chirurg estetic de la o clinică din Londra a explicat pentru Daily Mail că e posibil ca actriţa să-şi fi făcut un lifting în zona ochilor pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.
Nici un implant de botox nu este exclus, judecând după fruntea fără riduri: "Fruntea este fină - te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi", a explicat chirurgul Alex Karidis.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 23 Oct 2014, 09:30
    secrete

    Intr-adevar e de nerecunoscut,dar e f posibil sa spuna adevarul."De vina" sunt cateva kg in minus,si nu prin infometare ci prin sport,relaxare,probabil yoga,plus parul,nuanta si lungimea.Arata ca o femeie fericita,nu ca un manechin purtator de haine si bijuterii...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod