Transformarea care a șocat Hollywood-ul: Renee Zellweger neagă că și-ar fi făcut operație estetică

Actrița în vârstă de 45 de ani a apărut total schimbată luni. Ea susține că noul look se datorează faptului că duce o viață mai sănătoasă și e mai fericită.

Renee Zellweger a produs o undă de șoc în showbiz-ul internațional după apariția sa surprinzătoare de luni, la gala Elle Women in Hollywood Awards. Dar, deși presa continuă să scrie despre o operație estetică, actrița respinge categoric această informație, calificând drept "neghioabe" aceste speculații.

Pielea de pe frunte arată incredibil de întinsă, ceea ce se face în mod normal cu injecții de Botox, care necesită o repetare la fiecare 3-4 luniDr Yannis Alexandrides
"Se pare că oamenii care scormonesc doar-doar or găsi ceva continuă să râcâie până le-oi deschide ușa", a declarat ea, pe un ton dur, într-un interviu publicat de revista People a doua zi după gala la care a surprins pe toată lumea cu noul său look.


Actrița, care are o relație din 2012 cu muzicianul Doyle Bramhall II, a mărturisit că a dispărut în ultimii ani din atenția presei pentru că a stat acasă, iubind și maturizându-se. "Prietenii mei spun că arăt liniștită și împăcată. Sunt sănătoasă, mă simt bine", a spus Zellweger.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 23 Oct 2014, 09:30
    secrete

    Intr-adevar e de nerecunoscut,dar e f posibil sa spuna adevarul."De vina" sunt cateva kg in minus,si nu prin infometare ci prin sport,relaxare,probabil yoga,plus parul,nuanta si lungimea.Arata ca o femeie fericita,nu ca un manechin purtator de haine si bijuterii...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod