Tragedia lui Cotabiţă. Bendeac anunţă că-şi revine, medicii sunt sceptici!



În ciuda informaţiilor deloc îmbucurătoare venite dinspre medici, Cătălin Măruţă afirma, în urmă cu o săptămână, că starea lui Gabriel Cotabiţă este bună şi că artistul ar fi deschis ochii. "Am vorbit cu cineva care stă lângă Gabi Cotabiță la spital și spunea că medicii l-au scos oarecum de sub aparate, au încercat să vadă dacă are reacții, deschidea ochii, răspundea la diferiți stimului nervoși, dar apoi l-au pus din nou pe aparate pentru că trebuie să facă un consiliu medical și să vadă ce vor face ulterior", a spus Măruță pe 11 mai.

O altă vedetă care spune că Gabriel Cotabiţă se află într-o stare mai bună este Mihai Bendeac.

Actorul şi cântăreţul sunt foarte buni prieteni, iar Bendeac merge zilnic la spital la Cotabiţă. Imediat după ce Mihai Bendeac a aflat că a pierdut procesul cu Antena 1 şi că trebuie să plătească despăgubiri de 3.000 de euro, acesta a postat pe Facebook un mesaj despre decizia judecătorilor, dar a vorbit şi despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă.

„Dacă aş fi avut de ales între o sentinţă defavorabilă şi a vedea că prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc şi ar fi zis 'Hai la film deseară', nu m-aş fi gândit nicio secundă! Din păcate, nu a existat această utopică opțiune.
Din fericire, sunt șanse mari ca şi prietenul să-şi revină brusc mai devreme sau mai tarziu, aşa că e bine. E o seară ok“
, a scris Bendeac zilele trecute pe pagina lui de Facebook.

20 Mai 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria maturaru pe 21 Mai 2015, 21:42
    Cotabita

    Cotabita isi va reveni cu ajutorul medicilor. Am fratele mijlociu care a trecut prin ce trece G. Cotabita. A fost in Spitalul de Urgenta Slatina si acum este bine sanatos. Doamne ajuta. Sanatate si G. Cotabita sa lupte sa fie alaturi de familie si fani. Numai bine la toti!

    0
    0

  • DHMJGN pe 21 Mai 2015, 00:01
    XNMB

    Voi il credeti pe tampitul ăla?

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod