Toni Braxton, frumuseţe la 50 de ani: Cum arată vedeta bolnavă de lupus

Cântăreaţa cunoscută pentru hit-ul „Unbreak My Heart“ a fost diagnosticată cu lupus în urmă cu 8 ani, dar se menţine într-o formă foarte bună.

Are şapte premii Grammy în palmares şi a cucerit milioane de fani cu vocea sa, dar Toni Braxton îşi fructifică talentul şi în lumea filmului. După mai multe apariţii ca actriţă, ea revine în prim-plan cu o peliculă la care a lucrat ca producător executiv.

Vedeta în vârstă de 50 de ani a fost prezentă la premiera filmului "Faith Under Fire: The Antoinette Tuff Story", defăşurată joia trecută la Dallas. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare negru metalic, cu decolteu amplu şi strânsă la talie, o ţinută care îi punea în valoare formele, Toni Braxton arăta superb pe covorul roşu.

La 50 de ani, cântăreaţa se menţine în formă excelentă şi arată mai tânără, chiar dacă s-a confruntat cu probleme medicale serioase.

Filmul la care ea a lucrat este bazat pe fapte reale şi redă povestea unei mame singure din statul american Georgia care a prevenit eroic o tragedie, salvând sute de vieţi atunci când a convins să un atacator înarmat care a pătruns într-o şcoală că trebuie să se predea, relatează Daily Mail.

Pe 20 august 2013, la scurt timp după ce a ajuns la serviciu, la şcoala Ronald E.
McNair din Decatur, Georgia, Antoinette se afla la biroul ei când s-a trezit faţă în faţă cu Michael Hill (interpretat în film de Trevor Morgan), un tânăr cu istoric medical de afecţiuni psihice, care a dat buzna înăuntru, înarmat până în dinţi cu un AK-47 şi muniţie.
Şcoala era aproape de ora închiderii, iar Antoinette se afla singură cu Michael, care ameninţa într-un că îi va ucide pe toţi cei care îi ies în cale. Cu un curaj extraordinar, femeia l-a convins pe Michael să se predea.


Alături de Toni Braxton, pe covorul roşu al premierei au fost prezente şi surorile vedetei, Towanda şi Tamar Braxton, scrie ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod