Surpriză! 15 situații amuzante pe care oamenii le-au găsit când au ajuns acasă

de Georgiana Dorobanțu, 22 Ianuarie 2018

Te aștepți să ai parte de tot felul de situații ciudate, neașteptate sau amuzate atunci când ești în oraș, la serviciu sau la întâlnirele cu prietenii.
Dar când ajungi acasă, locul pe care îl știi cel mai bine, ești convins că nu te poate surprinde nimic. 

Astfel au crezut și câteva dintre persoanele care au realizat aceste fotografii prezentate de brightside.me. Cu toate acestea, au avut parte de o priveliște șocantă sau amuzantă până la lacrimi atunci când au deschis ușa. Iar tot ce au trebuit să facă a fost să surprindă momentul unic.

De exemplu, cum ai reacționa să găsești o pisică și o șopârlă în cadă, chiar dacă tu nu ai nici pisică, nici șopârlă pe post de animal de companie? Să nu mai vorbim că oricine ar fi îngrozit să descopere un piton de câțiva metri care se întinde prin bucătărie...

La polul opus sunt situațiile foarte amuzante, precum câinii care decid să-și pregătească singuri masa și dau iama în frigider, sau metodele neașteptate de a te face să zâmbești folosite de persoanele alături de care locuiești.
Una dintre acestea este de a lipi ochișori curioși pe toate produsele din frigider sau de a desena mutre amuzante pe hârtia igienică.
 
Descoperă cum au fost întâmpinați unii oameni când au ajuns acasă. 


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod