Tom Cruise declară război televizoarelor smart: De ce le urăște starul din „Misiune imposibilă“

Tom Cruise e nemulțumit că televizoarele moderne îi strică filmele

 

Actorul în vârstă de 56 de ani a explicat că cele mai multe televizoare HD vin cu această setare prestabilită. Anularea ei presupune să navighezi prin meniul televizorului, care este diferit de la model al model. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai dificile, setarea are denumiri diferite, în funcție de producător. Unii o pot găsi cu denumirea "interpolation", la alții apare drept "interpolation", iar în alte limbi poate fi tradusă diferit, ceea ce complică și mai mult lucrurile.

Acest lucru înseamnă că pentru utilizatorul obișnuit este foarte greu să anuleze setarea, iar mulți ajung să realizeze după ceva vreme că imaginile sunt redate anormal, dar nu știu ce să facă pentru a remedia situația, scrie Daily Mail.

Tom Cruise a mai spus că producătorii din cinematografie discută acum cu producătorii de televizoare pentru a schimba modul în care interpolarea video este activată, dându-le utilizatorilor mai multă libertate de alegere.

"Dacă aveți un televizor smart, sunt șanse mari să nu vedeți filmele în modul în care producătorii acestora și-au dorit să le urmăriți și nici nu este ușor să accesați setarea ca să o modificați", a explicat, la rândul său, Mr McQuarrie.

Producătorii de filme și de televiziune au început deja să filmeze transmisiunile sportive la o rată de cadre pe secundă mai mare.

De exemplu, meciurile de fotbal din campionatul Angliei sunt filmate la o rată de 50 de cadre pe secundă. Dar cele mai multe filme sunt încă filmate la 24 de cadre pe secundă, notează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod