Teorie controversată: Divorțul dintre Tom Cruise și Nicole Kidman, impus de scientologi?

Documentarul care va fi fi difuzat de HBO susține că Biserica Scientologică s-a implicat în mariajul dintre Nicole Kidman și Tom Cruise


Anul trecut, o fostă membră a Bisericii scientologice a făcut dezvăluiri despre actorul american şi legătura acestuia cu cultul controversat. Norvegiana Anette Iren Johansen (27 de ani) susţine că era studentă în Copenhaga în momentul în care s-a alăturat Bisericii scientologice, în 2002, rolul său fiind acela de a poza în revistele publicate de organizaţie şi în filmele de prezentare.

Tânăra susţine că în 2005 s-a numărat printre femeile care au participat la audiţiile secrete organizate de Biserica scientologică pentru a-i găsi o soţie actorului Tom Cruise, înainte de căsătoria acestuia cu Katie Holmes, scrie Daily Mail.

Femeia a fost rugată se se prezinte la un interviu în Copenhaga, în ianuarie 2005, în timpul căruia i s-au pus "foarte multe întrebări despre viaţa personală, despre istoria familiei, despre întreaga activitate în cadrul Bisericii Scientologice".

"Erau multe zvonuri despre Tom Cruise la acea vreme. El tocmai venise în Norvegia la un concert legat de Premiul Nobel", a declarat pentru revista australiană Women's Day.

Anette Iren Johansen susţine că i s-a cerut atunci să semneze un contract prin care se angaja să nu dezvăluie nimic despre acea întâlnire. În plus, după două săptămâni, tânăra a fost sunată de un bărbat ce reprezenta "Golden Era Productions" din California, care ar fi întrebat-o dacă este adepta "perversiunilor sexuale".
Anette, care a părăsit cultul în urmă cu trei ani, şi-a deschis un blog în care vorbeşte despre experienţa sa.
"Vorbesc despre Biserica scientologică pentru a da glas tuturor celor care suferă în linişte. Mă aflu în plină perioadă de recuperare şi nu intenţionez să tac. Voi meritaţi să cunoaşteţi ambele faţete", scrie Johansen pe blog.

Revista americană Vanity Fair a dezvăluit, într-un articol apărut în septembrie 2012, că Biserica scientologică a făcut audiţii secrete pentru a-i găsi o soţie lui Tom Cruise - membru marcant al cultului -, după divorţul acestuia de actriţa australiană Nicole Kidman.

Audiţiile au fost atât de secrete încât nici măcar candidatele la "postul" de soţie a actorului nu şi-au dat seama că sunt supuse unor teste de membrii bisericii scientologice, relatează agenţia Mediafax.
Aceste informaţii au apărut într-un articol scris de Maureen Orth, care cita mai multe surse, inclusiv foşti membri ai cultului, dar şi pe Marc Headley, scientolog din copilărie, care a văzut "mai multe înregistrări video" cu candidatele.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod