Taylor Swift şi Harry Styles sunt împreună! Iată dovezile!

Primele zvonuri despre relaţia lor au apărut luna trecută, când Mario Lopez, prezentatorul show-ului american X Factor, a spus că i-a văzut ţinându-se de mână în culise. Duminică au apărut şi dovezile, Taylor Swift şi componentul trupei One Direction fiind văzuţi în timp ce se plimbau împreună.

 

Cei doi tineri artişti au petrecut o zi romantică. Ei s-au plimbat prin Central Park, în New York, iar la un moment dat Taylor a ţinut în braţe bebeluşul unor prieteni. Şi nu-i stătea deloc rău!

Harry a cumpărat popcorn, iar cei doi artişti s-au plimbat pe alei, profitând de vremea frumoasă, apoi s-au aşezat pe nişte trepte pentru a se odihni.

Ei au urmărit acrobaţiile focilor din bazinul amenajat, Taylor fiind încântată de spectacol.

 

Imaginile publicate de presa americană confirmă zvonurile care susțineau că Taylor și Harry ar fi împreună. Despre relaţia lor s-a vorbit pentru prima oară în urmă cu o lună, când mai multe persoane i-au văzut flirtând în culisele show-ului "X Factor".

Co-prezentatorul emisiunii, Mario Gomez, a confirmat că i-a văzut ţinându-se de mână în spatele scenei, o veste care le-a întristat pe multe dintre fanele lui Harry, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Taylor Swift a fost invitata specială şi am o veste pentru voi. În timpul repetiţiilor, Harry de la One Direction a venit la mine, m-a bătut pe spate şi m-a salutat: <<Hei, Mario, ce mai faci?>>. Iar eu l-am întrebat: <<Ce faci aici? Iar el mi-a arătat-o din priviri pe Taylor>>", a povestit Mario. "Aşadar, Taylor Swift şi Harry de la One Direction sunt împreună, acum aflaţi pentru prima oară asta.

Se ţin de mână, pot să spun asta", a adăugat prezentatorul emisiunii.

Un alt martor a povestit că i-a văzut pe cei doi glumind şi râzând ca doi îndrăgostiţi, scrie Daily Mail.



Site-ul HollywoodLife.com susține însă că Taylor Swift ar încerca, de fapt, să-i atragă astfel atenţia fostului ei iubit, Conor Kennedy. "Ea nu a dezminţit zvonurile despre o relaţie cu Harry pentru că vrea să-l facă gelos pe Conor", a declarat o sursă. "Vrea să-i arate că are de unde alege, dar în realitate îl vrea doar pe Conor şi face asta doar de formă. N-are niciun interes pentru o relaţie cu Harry", a adăugat persoana citată.

Una dintre cele mai tinere vedete din SUA, Taylor Swift face parte, alături de Selena Gomez şi Justin Bieber, din noul val de staruri care se afirmă în showbiz-ul american.



Cântăreaţa americană de muzică country este artista în vârstă de până la 30 de ani cel mai bine plătită din lume, potrivit unui top publicat în luna iulie de revista Forbes.
În vârstă de 22 de ani, ea a obţinut venituri de 57 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012, graţie turneelor pe care le-a întreprins în America de Nord, Australia şi Asia, unde a susţinut 111 concerte în perioada menţionată. În urma ei s-au clasat Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga şi Katy Perry.



Taylor Swift a obţinut trei trofee la cea de-a 19-a gală MTV Europe Music Awards (EMA), desfăşurată în luna noiembrie, la sala Festhalle din Frankfurt, în Germania.

Nominalizată la cinci categorii de premii, artista americană a primit trofeele pentru cea mai bună cântăreaţă, cea mai bună interpretare live şi cel mai bun look.

Harry Styles a fost şi el premiat la aceeaşi gală, unde grupul din care face parte, One Direction, a fost recompensat cu două trofee, pentru cei mai mulţi fani şi cel mai bun debut.

Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 12 Nov 2015, 21:28
    cute

    adevarat dar daca au fost vazuti tinanduse de mana este clar ca sunt impreuna am ascultat piesele lor si nu sunt nasoale mie imi plac deci putem trage o concluzie

    1
    0

  • Maya pe 5 Dec 2012, 02:46
    Cute

    da care-i problema eu cred ca e foarte CUTE , eu ii sustin :D sper sa fie adevarat :P + ca se potrivesc amandoi sunt extrem de talentati si amuzanti :) xoxo

    5
    8

  • asdfghjkl pe 4 Dec 2012, 09:05
    Zvonuri

    Daca au iesit impreuna nu inseamna neaparat ca sunt un cuplu, sunt simple zvonuri, inca nu e nimic confirmat. Si in plus, fiind un cuplu, se tineau de mana, stateau mai aproape unul de celalalt, faceau gesturi "specifice". Pana cand nu se confirma nimic n-avem cum sa tragem concluzii .

    11
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod