Tatăl lui Adele a murit la vârsta de 57 de ani. Cei doi nu și-au mai vorbit din 2011

Mark Evans, care nu a mai vorbit cu fiica sa, Adele, de ani de zile, a murit la vârsta de 57 de ani după o lungă luptă cu cancerul.
O sursă a declarat pentru publicația The Sun că „familia este îndurerată de moartea lui”, adăugând că relația cu fiica sa a fost rece până la final, în ciuda încercărilor de împăcare.

Mark Evans și celebra cântăreață Adele nu și-au mai vorbit din anul 2011 după ce acesta a declarat într-un interviu că fiicei sale îi este dificil să-și găsească dragostea pentru că suferă de „probleme legate de abandon”. Bărbatul și-a părăsit familia când Adele avea trei ani.

În 2019 s-a aflat că Evans trăia la limita sărăciei, câștigând 50 de lire pe zi ca livrator.
Acesta a dezvăluit în anul 2013 că suferă de cancer de colon.

Într-un interviu acordat în același an, Evans a declarat că „își dorește fiica înapoi”, după ani în care nu a mai vorbit cu Adele.

Citește și: Adele e o altă femeie. Cum s-a schimbat vedeta după ce a slăbit


Cu doi ani înainte, el a recunoscut că nu a fost un tată bun pentru fiica sa. „Beam doi litri de votcă și șapte sau opt halbe de bere în fiecare zi. Am băut așa timp de trei ani. Numai Dumnezeu știe cum am supraviețuit”, a spus Evans la acea vreme. Acesta a adăugat că era profund rușinat de cum ajunsese.

Un amic de-al său a dezvăluit că Evans avea inima frântă din cauza relației distruse cu fiica sa și că și-ar fi dorit să fie „un bunic normal” pentru fiul lui Adele.

Nu avea o viață, doar exista.
Înainte era instalator, dar a devenit șofer de livrări cu câteva luni în urmă”
, a adăugat sursa.

În interviul care a dus la înstrăinarea definitivă dintre Adele și tatăl său, acesta și-a asumat responsabilitatea pentru eșecul său în calitate de părinte - și-a părăsit fiica la vârsta de trei ani, lăsând-o pe mama lui Adele, Penny Adkins, să-și crească singură copilul.

În ciuda despărțirii de Penny, Evans a păstrat legătura cu Adele, care își petrecea vacanțele în Wales, la buncii săi paterni, împreună cu fratele său de tată, Cameron.

Bărbatul a mai recunoscut că ruptura în relația cu fiica sa a survenit la moartea tatălui său, John, în anul 1999, în urma căreia el a avut o cădere nervoasă și a devenit alcoolic.

A mai dezvăluit că i-a trimis scrisori fiicei sale în fiecare lună, dar fără succes, și că nu și-a pierdut niciodată speranța că își va vedea nepotul.

Nu trebuie să se îndoiască de faptul că vreau să o văd, să aflu care este problema și că vreau să am un rol în viața ei, altul decât 'domnul tată denaturat'.
În mod evident are o părere foarte proastă despre mine și simt că nu am nicio putere să-i schimb opinia
”, a mai spus Evans în interviul acordat în urmă cu câțiva ani.

Adele a primit vestea morții tatălui său la numai câteva zile după ce a împlinit 33 de ani. 

Cântăreața britanică a avut o relație cu antreprenorul Simon Konecki din 2011 și au fost căsătoriți în perioada 2016–2019. Au împreună un fiu în vârstă de opt ani, pe nume Angelo.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod