Susan Sarandon, pe urmele Madonnei: Are un iubit cu 31 de ani mai tânăr ca ea!

Actrița în vârstă de 67 de ani este din nou îndrăgostită. Ea a recunoscut că s-a cuplat cu partenerul ei de afaceri.

După despărţirea de Tim Robbins, în 2009, Susan Sarandon nu părea să mai ofere vreo surpriză în ceea ce priveşte viaţa ei sentimentală. Dar dragostea nu ţine cont de vârstă.

Actriţa a mărturisit într-un interviu că are o relaţie cu Jonathan Bricklin, un bărbat de 36 de ani, jumătate din vârsta ei. Iubitul vedetei este mai mare cu patru ani decât cel mai în vârstă fiu al ei.

"Eu şi Jonathan colaborăm în diferite lucruri. Asta înseamnă o mulţime de lucruri", a declarat ea pentru publicaţia AARP The Magazine, confirmând astfel informaţiile despre schimbarea din viaţa ei sentimentală. Întrebată dacă asta înseamnă că are o relaţie de dragoste, Susan a lămurit situaţia: "Da, cred că da."



Presa americană a scris că Jonathan Bricklin ar deţine, împreună cu actriţa americană, un bar în New York. Cei doi sunt parteneri de afaceri şi la un club de tenis newzorkez. În 2010, ei au negat că ar avea o relaţie amoroasă.



Actriţa americană a recunoscut şi că a apelat şi la chirurgie plastică. "Mi-am făcut ceva lipo sub bărbie şi sub ochi", a spus ea.



Vedeta s-a despărţit de actorul Tim Robbins în decembrie 2009, punând capăt unei relaţii de peste două decenii. Cei doi actori nu erau căsătoriţi, însă au împreună doi fii. Timp de foarte mulţi ani, ei au alcătuit unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment de la Hollywood, fiind cunoscuţi atât pentru rolurile din filme, cât şi pentru activismul lor social şi politic.

Susan şi Tim au doi copii, Jack şi Miles.

"E mai bine să iei decizii decât să nu faci nimic şi să vezi pe urmă că nu mai poţi face nicio alegere. Viaţa mea a fost presărată cu accidente fericite. Mi-a mers mereu bine când am luat-o pe alt drum atunci când s-a ivit ocazia", a spus ea într-un interviu.



În decembrie anul trecut, artista americană a mărturisit că a venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere, mai puţin ceremoniile Oscar. Rugată de Andy Cohen, prezentatorul show-ului "Watch Happens Live", difuzat pe postul bravotv.com, să numească un eveniment de la Hollywood unde a apărut sub influenţa drogurilor, ea a declarat: "Doar unul? Aş spune că aproape toate, cu excepţia Oscarurilor".



Actriţa americană, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking". Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale, notează Mediafax. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nnnnnnnn pe 11 Feb 2014, 21:17
    drdrdrdrdd

    nu pot sa cred asa ceva. s-a intors lumea cu susul in jos!!!!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod