Steven Tyler şi iubita lui

Steven Tyler s-a logodit cu iubita mai tânără decât fata lui?

Între solistul trupei Aerosmith (68 de ani) şi iubita lui, Aimee Preston (28 de ani) este o diferenţă de patru decenii, dar relaţia lor a devenit serioasă.

Ceea ce părea o aventură la "a treia tinereţe" a unui rocker zbuciumat se dovedeşte o relaţie foarte solidă. În pofida diferenţei uriaşe de vârstă (40 de ani) dintre Steven Tyler şi iubita lui, Aimee Ann Preston, care adună doar 28 de ani, cei doi sunt împreună de patru ani şi chiar dacă par mai degrabă tată şi fiică decât iubiţi, nu le pasă de ce spune lumea. Mai mult, par să aibă gânduri serioase pentru viitor, în condiţiile în care Aimee este mai mică cu 11 ani decât Liv Tyler, celebra fiică a rockerului.

Steven şi Aimee au participat în weekend la balul organizat în cinstea ambasadorilor ONU la Metropolitan Club din New York, iar fosta asistentă personală a artistului purta un inel ce pare să fie de logodnă.

Un argument în plus pentru această ipoteză ar fi faptul că ea se străduia destul de vizibil să-şi ţină mâna stângă în "bătaia" camerelor foto, remarcă Daily Mail.

De fapt, Aimee avea două inele pe mâna stângă: unul cu rubine, pe arătător, iar celălalt, cu o perlă albastră înconjurată de diamante, pe inelar. Deşi perlelele nu sunt folosite de obicei pentru inelele de logodnă, există un trend recent în care se renunţă la diamante pentru aceste bijuterii - de exemplu inelul de logodnă cu rubin pe care Eric Johnson i l-a dăruit Jessicăi Simpson sau cel cu smarald primit de Halle Berry de la Olivier Martinez, notează cotidianul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod