Ştefan Bănică, vedeta preferată a lui Adrian Sârbu. Cum l-a atras la PRO TV?


Un articol din presa anilor '90, Bănică Jr. alături de Cristina Ţopescu, doi îndrăgostiţi cu părinţi celebri
După aceste declaraţii, toată lumea şi-a amintit de trecutul violent al lui Ştefan Bănică, artist ce a fost acuzat că şi-a bătut aproape toate fostele iubite. „Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ştefan Bănică Jr. a fost Cristina Ţopescu, pe care a caftit-o pe plajă“, a spus în trecut Cristi Brancu, realizator TV.
Mai mult de atât, chiar Cristina Ţopescu, fosta iubită a lui Bănică, a alimentat aceste zvonuri, recunoscând că a fost ameninţată cu moartea de către artist.
„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus Cristina Ţopescu.
Un alt episod care arată că Ştefan Bănică este violent a fost prezentat în emisiunea „Un show păcătos“.
Regizorul George Ciubotaru, prieten bun cu Ştefan Bănică, a povestit cum artistul a vrut să o bată pe Mihaela Rădulescu. „Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela, iar ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva.
Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus George Ciubotaru.
8 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod